FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avertisment pentru fanii „câinilor”: „Nimeni nu vrea să-i vadă pe spanioli, dar ei sunt proprietarii. Nu poţi să faci nimic cu 20% din acţiuni”

Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 16:11 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 16:27

Dănuț Lupu (54 de ani), fost mare jucător la Dinamo, a declarat că își dorește ca Pablo Cortacero să revină în România și să rezolve situația dezastruoasă de la clubul din Ștefan cel Mare.

Pablo Cortacero va reveni în România pentru că joi se va judeca cu fanii-acționari din DDB. Acționarul majoritar i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării. Dinamo se află într-o situație dezaztruoasă. „Câinii roșii” ocupă locul 14 în Liga 1 și a ratat calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon la rând, iar trupa din Ștefan cel Mare a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Dănuț Lupu, fosta glorie dinamovistă, speră ca Pablo Cortacero să își respecte noua promisiune și să aducă bani pentru a rezolva problemele de la club.

Dănuț Lupu: „În viață nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos”

În viață nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos. Eu îmi doresc să vină spaniolii. Ar trebui să se termine acest circ, să știe și acest jucători în ce bancă se află. E foarte greu să joci fotbal când nu ai nicio stabilitate. Eu nu cred că jocul din ultima vreme e cel pe care pot ei să îl practice, dar atâta timp cât nu știi ce se poate întâmpla nimeni nu prea mai ai chef să joci fotbal. Îmi doresc ca Gigi (n.r. Mulțescu) să scoată tot ce e mai bun din ei. E o chestie puțin mai delicată dacă au bani sau nu au bani. 

Asta trebuia șă știe domnul Negoiță. Dacă ești propietarul unei firme și ești acționar majoritar, poți să faci ce vrei cu acea firmă. Cu părere de rău pentru DDB, nu pot să facă ei ceva cu 20%. Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine, să aducă puțini sau mulți bani. Mi-aș dori să se clarifice această situație. Să găsească pe cineva care să investească în această echipă. Nimeni nu vrea să îi vadă pe spanioli, dar ei sunt propietarii”, a declarat Dănuț Lupu la Liga Digisport.

VIDEO. Mario Nicolae, dezvăluiri despre negocierile cu Pablo Cortacero și Contra

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB a mai achitat o datorie: „Sunt banii promiși jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil”

Florin Prunea, discurs dur către Cortacero și planul său: „E o «săgeată»! La Dinamo e vorba de înșelăciune și fals în acte! Să fie luat de pe aeroport”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  17 Martie 2021, 21:49

Ei sunt patronii daca ar fi bagat bani, dar daca n-au adus 50 de centi , sunt patroni peste ce ??? Nu-mi aduc aminte ca Spaniolii sa-i fi platit lui Negoita pt club, deci ei doar au in administrare, iar DDB-ul este singuru investitor care a adus bani , fara ddb acum vorbeam de Dinamo la timpu trecut, pentru ca nimeni nu a adus nimic.

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Martie 2021, 20:29
Postat de randoomm1 pe 17 Martie 2021, 18:27

pai nu tu ceri falimentul ci creditorii,anaful,jucatorii neplatiti,furnizroi etc. poti intra in faliment si pentru 10 lei.

40.000lei...scadenta la 60zile...procedura simplificata de intrare in insolventa..faliment

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Martie 2021, 20:27
Postat de randoomm1 pe 17 Martie 2021, 18:27

pai nu tu ceri falimentul ci creditorii,anaful,jucatorii neplatiti,furnizroi etc. poti intra in faliment si pentru 10 lei.

gresit....falimentul poate sa fie cerut si de debitori..

Vezi toate comentariile (35)
Comentează