FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, discurs dur către Cortacero și planul său: „E o «săgeată»! La Dinamo e vorba de înșelăciune și fals în acte! Să fie luat de pe aeroport”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 12:36 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 14:08

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a comentat situația clubului și l-a criticat în termeni duri pe finanțatorul Pablo Cortacero.

Ibericul a anunțat că vrea să revină în România și se rezolve problemele financiare ale echipei, însă fostul portar crede că acesta trebuie anchetat de autorități pentru modul în care a preluat clubul. 

„Cortacero e o «săgeată»! Vinovați sunt cei care l-au adus! Cineva a vrut să scape de Dinamo... El a vrut să preia clubul, să-l ducă pe primele locuri și după 6 luni să-l vândă pentru profit. Lucrurile nu au mers așa! A lăsat clubul cu datorii mari.

Eu nu cred că mai vine în România! Ce să facă? Să vină de ce? A lăsat clubul singur. Eu nu înțeleg pasivitatea autorităților. Cortacero trebuie luat direct de pe aeroport și întrebat «Cum ai luat Dinamo? În ce condiții ai dat bani la Dinamo? » E vorba de înșelăciune, de fals în acte! Cineva a girat banii dați de Cortacero. Eu știu că a dat 550.000 de euro ca împrumut și a luat banii înapoi din drepturile TV. Trebuie anchetat de ANAF, de poliție! 

Aici au fost lucruri necurate. El și cei care au dat clubul trebuie să dea cu subsemnatul la poliție. Nu se poate ca Dinamo să fie tranzacționat așa. Sunt încălcări flagrante ale legii! Hai să vedem cine i-a dat clubul, în ce condiții. Ce a preluat? Datoriile sau doar ce e de încasat? 

Dacă revine în România nu va fi o revenire prea agreabilă. Sper să nu degenereze lucrurile. Am auzit că Șerdean vrea să fie din nou președinte. Oamenii ăștia nu sunt sănătoși la cap? Cum crede Șerdean că va mai intra pe stadion atât timp cât fanii sunt acolo?”, a spus Florin Prunea la Pro X

VIDEO Mario Nicolae, dezvăluiri despre negocierile cu Pablo Cortacero și Contra; „ De la început am fost sceptic”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
ioan_andriesescu
ioan_andriesescu  •  17 Martie 2021, 15:21
Postat de chronic pe 17 Martie 2021, 14:57

Te rog zi-ne un club din Romania unde nu faci cum zice patronul.

OK, doar dacă îmi mai spui un club care se numește Fotbal Club Faci Ce Spune Patronul (sau care conține inițialele patronului).

brancusi
brancusi  •  17 Martie 2021, 15:15
Postat de chronic pe 17 Martie 2021, 15:02

La voi e dubios ca parca a fost cu faliment, la fel ca la Rapid. Eu zic ca pentru orice stelist care iubeste echipa, nu are acum sa isi schimbe echipa in functie de un patron pe care de bine rau trebuie sa-l acceptam. Daca dupa mintile unora Steaua a disparut in 2002 si a aparut dintr-o data in 2017....Asta e Romania, toate brandurile se distrug in lupte interne, coruptie, interese oculte. Si Dinamo a ajuns sa fie detinuta de un coafor de la Rin.

Da,dupa care,la lichidare,acolo unde de fapt trebuiau clarificate lucrurile,totul a intrat intr-o nebuloasa!Ca sa mai punctez insa ceva,Pavel Badea,neprihanitul care asa zis i-a pus ipoteticul club mostenitor legal la dispozitie matroanei,s-a ales cu fiu-sau deputat pe listele individei!Pe cale de consecinta,Badea jr,care intre altele nu poate articula o propozitie si face zob tabla inmultirii,e reprezentantul poporului in actualul parlament!Iar ultima ta fraza este absolut corecta si e chintesenta fotbalului nostru de prim rang!

chronic
chronic  •  17 Martie 2021, 15:02
Postat de brancusi pe 17 Martie 2021, 14:53

Te apreciez!Dar daca aruncai din intamplare un ochi pe comentariile mele intrebarea ta de acum ramanea retorica.Din pacate cei care iubesc Stiinta si au trait in si cu spiritul ei sunt sufocati intre nelegiurile de partid ale Olgai si cele ale unui brutar ahtiat sa se parvina.

La voi e dubios ca parca a fost cu faliment, la fel ca la Rapid. Eu zic ca pentru orice stelist care iubeste echipa, nu are acum sa isi schimbe echipa in functie de un patron pe care de bine rau trebuie sa-l acceptam. Daca dupa mintile unora Steaua a disparut in 2002 si a aparut dintr-o data in 2017....Asta e Romania, toate brandurile se distrug in lupte interne, coruptie, interese oculte. Si Dinamo a ajuns sa fie detinuta de un coafor de la Rin.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează