FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 09:42 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 11:57

Dinamo se chinuie să ia licența pentru sezonul viitor din Liga 1, iar membrii DDB fac toate eforturile pentru a strânge banii necesari.

Prezent la GSP LIVE, team managerul lui Mario Nicolae a dezvăluit ce sumă trebuie strânsă pentru licență și spune că în viitor ar putea apărea datorii din cauza managementului spaniol.

VIDEO Mario Nicolae dă detalii despre situația financiară de la Dinamo:

„Cu licența stăm foarte bine. E o sumă pe care trebuie să achităm, până în 500.000 de euro. Sau amânată. Era o sumă mai mare. Se fac tot felul de acorduri cu foști angajați, jucători sau membrii din staff. 

Dosarul pentru licență e foarte stufos și acolo stăm foarte bine. Colegii au făcut o muncă titanică. Nu există stres pe partea asta”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Noi datorii la Dinamo?

Conducătorul lui Dinamo a spus că ar putea să apară mai multe datorii din cauza lui Pablo Cortacero și a oamenilor aduși de ei.

„Contractele pentru comisioane la transferuri nu cred că se regăsesc în contabilitatea clubului. Ele se pot face între părți, partea spaniolă și un agent agreat. Te poți aștepta să apară peste 6 lunii unii care să își ceară drepturile. Nu m-ar surprinde. Peste un an, doi sau trei pot apărea (n.r- noi datorii). Actul nu trebuie înregistrat neapărat. Poate fi o înțelegere notarială. Dar nu va mai sta în picioare când se va demonstra că nu avea drept de semnătură”, a adăugat Nicolae.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, ironizată după ce s-au tras semifinalele Cupei: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (39)
adyy25
adyy25  •  17 Martie 2021, 18:46

Respect Cortacero.

mir21
mir21  •  17 Martie 2021, 14:54

Sefii lui dinamo.....surpriza....este cortazero

chronic
chronic  •  17 Martie 2021, 13:07
Postat de valyomanyd pe 17 Martie 2021, 12:19

Prostovane, aia au fost condamnati dupa ce au plecat de la Dinamo, la voi sunt acum in conducere !

Ba da totul cum va place voua. Intai cu "dovediti" apoi ca nu mai erau la club cand au fost condamnati :))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează