FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

Concluzia lui Dănuț Lupu, după o nouă umilință trăită de Dinamo: „Ei sunt de vină!”

Dănuț Lupu / foto: Arhivă GSP +27   FOTO
Dănuț Lupu / foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 08:36 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 09:39

Dănuț Lupu (54 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a fost prezent pe stadion la derby-ul pierdut categoric de roș-albi în fața rivalei FCSB, scor 0-3.

La finalul partidei, Lupu a vorbit despre jocul prestat de echipa lui Stoican, dar și despre șansele echipei de a evita retrogradarea. După 15 etape, Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu doar 12 puncte.

Dănuț Lupu: „E greu când o ții din înfrângere în înfrângere”

„Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o periodă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere. Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat. 

E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze. Spectatorii au fost alături de echipă, i-au încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină”, a declarat Dănuț Lupu. 

Dănuț Lupu: „De vină sunt toți care au fost până acum la Dinamo”

Lupu a fost întrebat dacă vina pentru rezultatele actuale ale echipei îi aparține administatorului special Iuliu Mureșan, însă fostul mare jucător a oferit o perspectivă mult mai largă asupra dezastrului din club.

„Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină sunt toți care au fost până acum și sunt la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. 

Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a spus Dănuț Lupu, la plecarea de la stadionul din Ștefan cel Mare. 

FOTO Imagini spectaculoase din derby-ul Dinamo - FCSB 0-3

+23 FOTO

VIDEO Gabi Torje, după o nouă umilință cu FCSB: „E dureros și greu”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cum a văzut Ilie Dumitrescu derby-ul Dinamo – FCSB: „Asta am remarcat la dinamoviști” » Care crede că a fost momentul cheie + ce problemă vede pentru Petrea

Idee inedită avută de Stoican înainte de meciul cu FCSB » Cum a încercat să-și motiveze jucătorii pentru Derby

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
valyomanyd
valyomanyd  •  31 Ianuarie 2022, 16:02
Postat de contrabas3 pe 31 Ianuarie 2022, 11:10

Dane, mă tot întreb cine din DDB le cere băieților să ia cartonaș roșu în fiecare derby? Dacă nu ia Steliano, ia Răuță sau altul. Este evident că ispita banilor făcuți ușor îi paște pe fotbaliști, indiferent de echipa la care joacă.

Prostia ta nu are limite ! Cum sa te gandesti la asa ceva ? Din prea mare dorinta unii jucatori se cred Gattuso , asta din cauza ca au la purtator un Iq mult sub medie si fac astfel de greseli impardonabile.. Filip si Rauta au faultat in zona neutra...

contrabas3
contrabas3  •  31 Ianuarie 2022, 11:10

Dane, mă tot întreb cine din DDB le cere băieților să ia cartonaș roșu în fiecare derby? Dacă nu ia Steliano, ia Răuță sau altul. Este evident că ispita banilor făcuți ușor îi paște pe fotbaliști, indiferent de echipa la care joacă.

supereduardo10
supereduardo10  •  31 Ianuarie 2022, 10:54

Pacat de Dinamo. Totusi timp mai iau doar ca e greu sa faci rost de jucatori iar cu lotul actual nu prea se vad sperante.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close