FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

Dario Bonetti nu se opune plecării vedetei: „E pregătit să joace în fotbalul mare”

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Dario Bonetti (59 de ani) simte că elevii săi au o marjă importantă de progres și este optimist în privința sezonului în curs. +31   FOTO
Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Dario Bonetti (59 de ani) simte că elevii săi au o marjă importantă de progres și este optimist în privința sezonului în curs.

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 00:14 / Actualizat marti, 03 august 2021 00:33

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Dario Bonetti (59 de ani) simte că elevii săi au o marjă importantă de progres și este optimist în privința sezonului în curs. 

Dario Bonetti a acceptat postul de antrenorul într-o situație dificilă pentru Dinamo. Italianul este mulțumit cu ce a găsit și așteaptă ca tinerii din echipă să progreseze.

Dario Bonetti, după Dinamo - Clinceni 3-1

„A fost un meci de calitate. Cheia succesului este calitatea jucătorilor. Ei încep să înțeleagă ce le spun și joace precum o echipă. Nu trebuie să aibă complexe în fața nimănui. 

Ricardo Grigore a fost foarte bun. Am vorbit cu el, a fost dornic să joace. Noi trebuie să muncim săptămână de săptămână. Ne putem ridica condiția fizică și odată cu ea calitatea. Trebuie să muncim și să nu ne mai gândim la altceva. 

Avem mulți jucători tineri, dar sunt și 2-3 cu experiență. Sorescu poate juca pe orice post, poate face diferența. Are un șut extraordinar. E gata să joace în fotbalul mare”, a spus Bonetti, la Telekom Sport.

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”
Dinamo - Clinceni 3-1
Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Dinamo - Clinceni 3-1. Dario Bonetti, despre baza de la Săftica

Dario Bonetti nu e îngrijorat că baza de pregătire de la Săftica este în reconstrucție și că echipa nu are un loc optim de pregătire: „Cred că va fi gata în câteva zile, cel mult o săptămână. Noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să căutăm loc de antrenament sau de petrecere. În primul rând, victoria e pentru suporteri, apoi pentru jucători. Sunt mândru de ei!”. 

FOTO Cele mai tari imagini din Dinamo - Clinceni

+27 FOTO

Sorin Paraschiv, supărat după a 3-a înfrângere consecutivă: „Nu am făcut un meci foarte bun”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO + FOTO Spectacol în Dinamo - Clinceni! Două goluri de generic marcate în Ștefan cel Mare

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  03 August 2021, 09:02

Deși nu a antrenat de 5 ani, Bonetii a făcut ce a demonstrat că știe. Le-a găsit locul și modul în care jucătorii tineri sa se exprime performant. I-a motivat astfel încât, deși se greșește încă destul de mult la pase, sa alerge sa recupereze și nu să se certe. Prezenta in joc a tuturor fotbaliștilor de pe teren e un alt atu......dar, nu a mai antrenat de 5 ani....

22cea
22cea  •  03 August 2021, 05:19

Una grande partida , de vero.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează