FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj categoric în scandalul FCSB - națională: „Unde e căpitanul FCSB?”

Darius Olaru // FOTO: Imago
Darius Olaru // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 18:57 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 20:04

Florin Prunea a avut un mesaj categoric pentru Darius Olaru (25 de ani), după tensiunile care au apărut între Edi Iordănescu și FCSB.

După ce selecționerul Edi Iordănescu l-a trimis în tribune la meciul cu Andorra, declarând că este accidentat, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, și Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, au răbufnit, acuzându-l pe selecționer că minte.

Acum, Florin Prunea, portar al Generației de Aur, a vorbit despre caz și îi cere lui Darius Olaru să explice ce s-a întâmplat.

MM Stoica a venit cu replica după declarațiile medicului naționalei, din GSP: „Ce ar fi să ne răspundă la următorul set de întrebări?”
ROMÂNIA
MM Stoica a venit cu replica după declarațiile medicului naționalei, din GSP: „Ce ar fi să ne răspundă la următorul set de întrebări?”

„Nu mi s-a părut în niciun fel. Dar dacă băiatul a fost accidentat și nu s-a simțit capabil... Mai discutăm ceva? Dacă eu cu selecționerul și cu medicul am luat o decizie, de ce să mai facem asta?

Dar unde e Olaru, căpitanul de FCSB? Dar tu nu ai un punct de vedere? Probabil că o să vorbească”, a spus Florin Prunea la emisiunea Liga Digi Sport. 

Olaru a călcat strâmb la antrenament. Am discutat și cu staff-ul de la FCSB. A fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical, a fost sub observație. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt. Din toate discuțiile cu staff-ul medical, nu erau riscuri majore. Dar atât timp cât nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm nimic, nici cu el, dar nici cu echipa. A fost o teamă a lui. A fost o reținere. Oli va fi bine în curând.

 - Edi Iordănescu

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă. 

 -Claudiu Stamatescu, doctorul naționalei

Nu știu cât e de adevărat. El vorbște de comunicare, de ce triunghi e între el și staff... Triunghiul Bermudelor, poate. Aștept și eu acum. Poate doctorul nostru mi-a ascuns. Poate avea informare de la FRF și a uitat să-mi spună. E posibil și asta, dar eu nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Să o mai taie Edi pe asta cu comunicarea.. Sunt foarte deranjat. Nu îmi place să mă ia de prost. Băi, frate, ai vrut să-l trimiți în tribună? Foarte bine. Dar de ce să inventezi asta? Chiar nu ai bărbăție? Îl trimiți în tribună? Foarte bine. Nu-l mai chemi? Bine. Îl chemi și e titular? Foarte bine. Dar ce înseamnă asta? 

- Mihai Stoica

Citește și: 

Decizie-șoc a lui Olaru la revenirea la FCSB! Ce a făcut la două zile după ce Edi Iordănescu l-a scos din lot, susținând că e accidentat

Șomer de 5 luni, „obligat” de Becali să joace duminică » Verdict: la ce nivel e noul fotbalist de la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  18 Octombrie 2023, 09:49

Prunea "***", singura calitate! Și vreo câteva parade ca și milițian...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  17 Octombrie 2023, 23:31

Cind nu ai ziaristi sau reporteri sportivi la GSP, *** Este oare o coincidenta faptul ca GSP este plin de Becali, MM, Dragomir si Prodanca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează