FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Darius Olaru nu e văzut bine de oficialii de la FCSB: ”Nu are loc în prima echipă a noastră”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 20:35

Gabi Balint și Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, sunt de părere că Darius Olaru nu ar putea aduce un plus roș-albaștrilor dacă Gigi Becali l-ar transfera de la Gaz Metan, așa cum s-a vorbit în ultima vreme.

”Olaru nu are loc la FCSB în acest moment. E bun însă din punct de vedere al vârstei”, a declarat Balint la TV Digi Sport. Duckadam l-a completat: ”Nu m-a impresionat azi (n.r. în meciul cu Sepsi, scor 2-1). Și eu cred la fel ca Gabi, că Darius nu are loc în prima echipă de la Steaua”.

Mihai Teja, antrenorul Gazului, a vorbit despre ”perla” Mediașului, care însă n-a fost convocată la naționala U21: ”Darius nu e dezamăgit că n-a fost selecționat la naționala de tineret. Mirel Rădoi a făcut lucruri foarte bune, dăm credit selecționerului pentru că el știe cel mai bine. Va munci mai mult pentru a ajunge la națională”.

”Nu am niciun plan, eu vreau să-mi fac treaba la Gaz Metan. Trebuie să marchez ca să cresc. Nu am fost convocat”  Darius Olaru, mijlocaș Gaz Metan

Citește și: Cum a fost dejucată lovitura pregătită de Becali: "Am avut și eu o contribuție"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  08 Octombrie 2018, 06:56

Scad prețul. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  08 Octombrie 2018, 04:36

Ia-l fără să declari în presă. Sumele de transfer şi comisioanele reale trebuiesc făcute publice. Cum voia Cioloș.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Octombrie 2018, 21:27

Au bagat dihonia si in baiatul asta. Pentru a-si atinge scopurile,jiji oierul calca pe cadavre.O fiinta malefica! ,,Cinste,, voua care il slujiti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează