FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 2-1

Darius Olaru a ieșit la atac după eșecul cu UTA: „Știm de ce a dat penalty! Știm cine era în camera VAR”

Darius Olaru (25 de ani) l-a atacat pe Szabolcs Kovacs, fără să-i pronunțe numele, arbitru în camera VAR la UTA - FCSB 2-1, pentru penalty-ul dictat la presupusul henț al lui Alexandru Pantea. +20   FOTO
Darius Olaru (25 de ani) l-a atacat pe Szabolcs Kovacs, fără să-i pronunțe numele, arbitru în camera VAR la UTA - FCSB 2-1, pentru penalty-ul dictat la presupusul henț al lui Alexandru Pantea.

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 23:36 / Actualizat marti, 29 august 2023 00:21

Darius Olaru (25 de ani) l-a atacat pe Szabolcs Kovacs, fără să-i pronunțe numele, arbitru în camera VAR la UTA - FCSB 2-1, pentru penalty-ul dictat la presupusul henț al lui Alexandru Pantea.

FCSB a suferit în această seară prima înfrângere a sezonului, 1-2 la Arad, într-un meci în care a deschis scorul, dar s-a văzut egalată din penalty.

Lovitura de la punctul cu var a fost acordată după un presupus henț comis de Alexandru Pantea în propriul careu, decizie pe care FCSB o contestă și o pune, prin vocea căpitanului Darius Olaru, pe seama intervenției din camera VAR, acolo unde s-au aflat Szabolcs Kovacs (arbitru VAR) și Viorel Flueran (arbitru AVAR).

Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova! Fără PATRU titulari în Ghencea
FCSB
Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova! Fără PATRU titulari în Ghencea

Darius Olaru iese la atac după UTA - FCSB: „Știm de ce s-a dat acel penalty”

„Cred că am început meciul foarte bine, am reușit să marcăm foarte repede, apoi am mai avut situații bune să facem 2-0. Nu am reușit, iar apoi au venit un pic peste noi. A fost și acea decizie despre care nu știu ce să spun... cred că nu a fost, din câte am văzut.

Știm și de ce s-a dat, știm cine a fost în cabina VAR și că din cauza lui s-a acordat. Îi striga în cască arbitrului de centru că a fost penalty. Cred că Găman nu era așa sigur. Dacă l-a chemat la margine era clar că o să dea penalty, mai ales că a stat 3 minute la VAR și tot nu știa dacă să dea sau nu. Cred că decizia a fost luată din cabină.

Era clar că dacă dă penalty trebuia să îi dea și cartonaș galben lui Pantea. La al doilea cred că a fost o greșeală a lui. Nu avea de ce să facă așa. Dar trebuie să învețe din greșeli și să nu le mai facă pe viitor.

Nu trebuia să intrăm în jocul lor. Chiar și cu om în minus am avut situații bune. Nu am reușit să marcăm și am pierdut. Dar mergem mai departe, ne așteaptă în câteva zile un meci în care putem șterge această înfrângere, derby-ul cu Craiova.

Din păcate l-am pierdut și pe Coman, jucător foarte important pentru noi, dar sperăm să facem un joc bun și să câștigăm”, a precizat Olaru la DigiSport.

Darius Olaru a ieșit la atac după eșecul cu UTA: „Știm de ce a dat penalty! Știm cine era în camera VAR”
Momentul în care mingea este oprită de Pantea / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Mai multe știri despre FCSB:

Inevitabilul s-a produs: Chiricheș a rezistat doar 7 meciuri la FCSB » Accidentat și înlocuit cu debutantul Ngezana

A găsit o parte bună la strategia FCSB-ului: „E în avantajul lui! Ca motorul diesel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
Budrix69
Budrix69  •  26 Septembrie 2023, 13:58
Postat de dansy pe 29 August 2023, 11:28

Olaru trebuie suspendat pentru afirmațiile făcute.

dar de mandorlina ce sa mai spui dupa meciul cu Petrolul ?????????

stefan56
stefan56  •  30 August 2023, 21:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  29 August 2023, 16:29
Postat de tictictic pe 29 August 2023, 14:00

Constat o gramada de prosti ce-si dau cu parerea aiurea aici. Tuturor acestora, le propun o incercare simpla: Stati in picioare, relaxat, cu mainile pe langa corp; incercati apoi sa va impingeti brusc pieptul inainte; veti constata ca invariabil ambele maini se duc spre spate. Asta pentru ca, miscarea de bombare a pieptului se face numai cu tragerea umerilor spre spate si antreneaza automat si mainile tot inspre spate. Exact asta a facut si Pantea; a respins mingea bombandu-si pieptul, miscarea mainilor spre spate fiind fireasca. Exact asa s-a vazut si pe reluarile tv. Nici vorba de hent, nici vorba de penalty; a fost evident viciere de rezultat. S-au aliniat si niste interese directe: Kovacs (la VAR), ca Steaua sa piarda punct sau puncte spre interesul CFR-ului, si Gaman (la centru), ca Steaua sa aiba eliminati, spre interesul CSU-ului in perspectiva etapei viitoare. In fine, stiind ura sistemica a FRF-ului si a LPF-ului fata de Steaua lui Gigi Becali, ma asteptam, chiar ma intrebam cand va veni si momentul asta... si a venit aseara! Mai departe, vor urma si altele de genul asta, fara indoiala...

S-au alinat interesele directe inclusiv cu alea ale lui Barsan, care da penalty la simularile jenante ale ***, unde tot viciere de rezultat a fost. A dracu’ interesele astea, cum se aliniaza ca proastele alea de planete…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează