FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Planul lui Dinamo pentru Darko Velkovski » Urmează zile decisive pentru noul „câine roșu”

Darko Velkovski // sursă foto: Facebook Dinamo
Darko Velkovski // sursă foto: Facebook Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 22:13 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 22:15

Darko Velkovski, 28 de ani, va fi forțat în amicalul de vineri dintre Dinamo și Charleroi, ultimul din Antalya, pentru a vedea dacă poate juca și în etapa inaugurală din 2024, contra Petrolului. Nord-macedoneanul ar urma să-i ia locul lui Homawoo, care continuă să dea nesiguranță în defensivă.

Dinamo a efectuat un singur transfer în mercato invernal, până în prezent, aducându-l pe nord-macedoneanul Darko Velkovski, pe care Zeljko Kopic l-a convins să semneze cu "câinii".

Cum arată TOP-ul celor mai mari transferuri în jurul României? Diferență colosală: Drăgușin versus Ungaria, Bulgaria și Serbia
STRANIERI
Cum arată TOP-ul celor mai mari transferuri în jurul României? Diferență colosală: Drăgușin versus Ungaria, Bulgaria și Serbia

Planul pentru titularizarea lui Darko Velkovski

Așa cum GSP.ro a informat încă de duminică, internaționalul cu 48 de selecții și 3 goluri în naționala țării sale nu a jucat în amicalul cu Genclerbirligi (1-1), s-a pregătit separat, el va juca abia vineri, în amicalul cu belgienii de la Charleroi. 

Va fi ultimul meci de verificare, care va încheia stagiul din Antalya, după care echipa se va întoarce la București, pentru a se pregăti în cantonamentul de la Săftica.

Velkovski n-a stat degeaba acasă, s-a pregătit la Skopje cu fosta sa echipă, Rabotnicki

Velkovski va avea prilejul de a debuta în alb și roșu în partida de vineri. Kopic vrea să vadă cum se prezintă Darko la meci, până acum având semnale pozitive după primele ședințe de pregătire.

Jucătorul s-a antrenat în ultima perioadă cu fosta sa echipă Rabotnicki, la Skopje, el fiind liber din vara trecută. A tot așteptat materializarea unor transferuri importante, fiind, rând pe rând, în atenția lui Napoli, Lazio, Betis, Estoril și Trabzonspor, conform presei internaționale.

20 ianuarie,ora 20:00, este data primei etape din 2024 pentru Dinamo, deplasare la Ploiești, pentru meciul cu Petrolul

Fotbalistul va juca în premieră la Dinamo în amicalul cu Charleroi, după care staff-ul tehnic va observa dacă se poate baza pe apărător și în perspectiva deplasării la Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană".

7trofee a cucerit Velkovski în carieră, dintre care trei cu Rabotnicki, alte două cu Vardar și două cu Rijeka

Zeljko Kopic a făcut planul: „Este în formă bună, sper să intre vineri câteva minute"

Zeljko Kopic se bazează pe experiența lui Darko Velkovski.

"Vineri avem următorul amical, fiecare jucător va juca 60 de minute. Este ok, sunt mulțumit în acest moment. Sper să-l vedem pe Darko Velkovski în meciul de vineri. El este într-o formă bună, dar mai are nevoie de câteva antrenamente pentru a se adapta. O să intre câteva minute vineri.

Jucătorii au luptat până la sfârșit (cu Genclerbirligi). Vrem să implementăm această mentalitate, suntem pe drumul cel bun", a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului.

Velkovski îi va lua locul lui Homawoo. Există și planul B

Treptat, Velkovski îi va lua locul lui Homawoo. Varianta B ar fi să-l înlocuiască pe Patriche. Internaționalul din Togo n-a impresionat nici în amicalul cu ocupanta locului 8 din liga a doua turcă. Adversarul direct, Yatabare, 37 de ani, internațional din Mali, a făcut ce-a vrut în zona lui. Printre altele a și marcat golul adversarilor lui Dinamo.

În ceea ce-l privește pe brazilianul Lucas, locul său în primul 11 este sigur. Dacă antrenorul croat va continua să meargă pe ideea cu trei fundași în linia defensivă, alături de sud-american urmează să fie Velkovski și Patriche, în centru, între cei doi. Răzvan poartă banderola de căpitan, însă veteranul care face 38 de ani în aprilie ar putea să mai fie trecut și în rezervă.

În acest condiții, linia defensivă va fi formată din Lucas - Velkovski - Homawoo.

Vom da totul în fiecare meci, vom încerca să aducem cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Dacă nu credeam că ne putem salva, ridicam mâna și plecam acasă.

- Răzvan Patriche, fundaș central Dinamo

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Olandezul contrariat de un detaliu surprins în România: „Păcat că nu aveți așa ceva!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  12 Ianuarie 2024, 07:17
Postat de istet10 pe 11 Ianuarie 2024, 23:43

Hai ca esti prost. Dispari in grota ta.

Istetule =)) degeaba te-ai facut istet pe internet , in realitate este prost de behăi ....

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2024, 23:43
Postat de iar_locul_doi pe 11 Ianuarie 2024, 23:12

Bai prostalaule !!! Cel care a scris acest articol se refera la faptul, ca antrenorul vrea sa-l bage titular sa-l jace cat mai mult ... ca sa poata juca in primul meci de la Ploiesti ... asta inseamna sa-l forteze pentru prima etapa .....dar ce sa stii tu ....un fcsbist ...Daca iti puneai numele prostalau10 ti se potrivea ca o manusa !!!

Hai ca esti prost. Dispari in grota ta.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  11 Ianuarie 2024, 23:12
Postat de istet10 pe 11 Ianuarie 2024, 20:52

Ba prostalaule, jucatorul nu e fortat. Nici tu, nici ala care a scris nu aveti proprietate termenilor.

Bai prostalaule !!! Cel care a scris acest articol se refera la faptul, ca antrenorul vrea sa-l bage titular sa-l jace cat mai mult ... ca sa poata juca in primul meci de la Ploiesti ... asta inseamna sa-l forteze pentru prima etapa .....dar ce sa stii tu ....un fcsbist ...Daca iti puneai numele prostalau10 ti se potrivea ca o manusa !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează