FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dat afară de la echipă pentru că e stelist? Un fotbalist al Rapidului dezvăluie: "A fost un mesaj scurt"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 11:45

Rapidul s-a despărţit de mai mulţi jucători în această perioadă, printre care şi Iulian Roşu, fostul junior al Stelei, care a ajuns la formaţia giuleşteană la începutul campionatului.

Fotbalistul a declarat că s-a înţeles de comun acord cu Dinu Gheorghe pentru rezilierea contractului şi dezvăluie că într-un fel sau altul unul dintre motivele pentru care a fost îndepărtat din Giuleşti a fost trecutul său stelist.

"Am ajuns la un numitor comun, mi-am primit salariile restante şi am acceptat oferta de a mă despărţi de Rapid, chiar dacă îmi pare rău. Mi-au spus că e mai bine aşa! A fost un mesaj scurt.

Nu aveam ce să fac. Am văzut că există informaţii conform cărora mi s-a reziliat contractul pentru că aparţin de Steaua. Este posibil, ca să nu spun că este adevărat", a spus Iulian Roşu pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  10 Decembrie 2014, 11:34

Ca de fapt tu ai avut evolutii bune?Ai fost in nota echipei,Iuliane!Si pe aia daca i-a dat afara,pe tine de ce te-ar pastra?

borat101
borat101  •  09 Decembrie 2014, 21:14

ce tot se baga pe gatul RAPIDULUI tot felul de corcituri de la 5teaua si dinamo?! unde se cred astia, in Spania, Olanda, Anglia, etc.. dar nici acolo nu se accepta astfel de combinatii. Sunt doar cateva exceptii si atat, si exceptiile alea trebuie sa confirme clar...daca nu, sunt aruncati afara din club/echipa!

borat101
borat101  •  09 Decembrie 2014, 21:12
Postat de khal_37 pe 09 Decembrie 2014, 18:32

Mai bine FC Becali decat fc ţîgăneşti, lanterna rosie a campionatului. Auzi la sugaciul ce spune...

mai bine fc puscaria... sau fc moscova, ca nu o sa mai existati, armata va da moscovei sigla, palmaresul, etc...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează