FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 2-0

Dau vina pe calificarea de la Baia Mare » Explicaţia steliştilor pentru înfrîngerea cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 17:49

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dat vina pe oboseală pentru eşecul cu CFR Cluj, 0-2, după ce echipa sa a avut nevoie joi de prelungiri în confruntarea cu FCM Baia Mare, 1-1 şi 4-1 la penalty-uri.

"Noi am evoluat la Cluj după ce joi jucasem 120 de minute în Cupă, unde am avut cam şapte titulari în teren. Şi acum am evoluat împotriva unei echipe care nu este de neglijat, pentru că dacă îşi cîştigă şi punctele de la TAS, CFR deja este în play-off", a explicat Argăseală, conform Mediafax.

Oficialul campioanei a răspuns şi declaraţiilor oferite de Tade, care a susţinut că Steaua nu formează un grup unit: "Sîntem ca o familie. Dar, e adevărat, atunci cînd lucrurile nu ies aşa cum dorim nu poate toată lumea să fie cu zîmbetul pe buze. Jucătorii sînt singurii care trebuie să salveze situaţia. Sau nu să o salveze, că nu este atît de disperată încît să o salveze, dar ei trebuie să aducă rezultatele şi punctele pentru a urca pe primul loc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2015, 21:32

tot mereu dau vina pe ceva epavele fcsb-iste ba pe starea gazonului ba pe arbitrii ba pe oboseala numai pe ei nu se vad epavele fcsb-iste ca sunt niste jucatori ratati niste epave cu e mare

teodor.muresan
teodor.muresan  •  02 Noiembrie 2015, 20:21
Postat de ortega pe 02 Noiembrie 2015, 20:07

Nu chiar Toderaș ... La prima audiție , unui novice și AC/DC i s-ar părea că grohăie ... Și nu-i chiar așa ... Există totuși o diferență între AC/DC și Duckadam ...

Cand ascultam eu AC!DC, Pink Floyd, De Purple,tu erai pe teava. Asculta la Toderas. Dar pana la urma, tot manele. Afro americane, dupa cum spuneam.

ortega
ortega  •  02 Noiembrie 2015, 20:19
Postat de teodor.muresan pe 02 Noiembrie 2015, 20:17

Niciodata nu l-am banuit pe argateala de prea multa inteligenta. Dar declaratia asta, il trimite in randul idiotilor. Cum sa spui ca ex-campioana a fost obosita dupa meciul din cupa cu o echipa de liga a 2-a?

Poate nu e chiar idiot , că mai salvează ce se poate din aberațiile stăpânului ... Ăla e idiot cu patalama .

Vezi toate comentariile (40)
Comentează