FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Daună de 200.000 € la Craiova! Jucătorul care riscă să ajungă a 4-a soluție pe post

Daună de 200.000 € la Craiova! Jucătorul care riscă să ajungă a 4-a soluție pe post +22   FOTO
Daună de 200.000 € la Craiova! Jucătorul care riscă să ajungă a 4-a soluție pe post

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 19:05 / Actualizat luni, 15 martie 2021 22:03

Mamut a jucat foarte puțin sau deloc de când a venit Ouzounidis și riscă să ajungă a 4-a soluție ca vârf, când va reveni Koljici. Rotaru i-a făcut un contract pe 4 ani în ianuarie

Ivan Mamut a fost, în octombrie trecut, soluția lui Mihai Rotaru la accidentarea gravă suferită de Elvir Koljici. Împrumut, pe 50.000 de euro, de la Inter Zapresici. Apoi, în ianuarie, după 11 apariții în tricoul oltenilor, 10 fără gol în Liga 1, și "dubla" din Cupă cu modesta Progresul Spartac, finanțatorul Craiovei i-a oferit un angajament pe 4 ani! Și le-a virat croaților în cont încă 150.000 de euro, potrivit unor surse ale Gazetei.

Explicația lui Rotaru: "Credem în Mamut, are calitate, dă totul pe teren. A avut ocazii mereu, dar nu i-au intrat. E un băiat extraordinar, rar am văzut un tip care să își dorească atât de mult să rămână la o echipă". Atacantului i s-au acordat șanse în continuare, a bifat alte apariții și un gol în Liga 1, până a venit pe bancă Marinos Ouzounidis!

Tehnicianul grec nu crede însă în vârful de 23 de ani. Cu Botoșani, în Cupă, l-a introdus în minutul 89, apoi i-a acordat 25 de minute la Clinceni, iar contra lui Hermannstadt l-a trimis pe teren în prelungiri. După care, patru meciuri la rând, fie nu l-a convocat (1), fie l-a uitat pe bancă (3), preferându-l pe Tudorie, un jucător împrumutat!, atunci când și-a pus problema înlocuirii lui Ivan.

Pare condamnat

Daună de 200.000 € la Craiova! Jucătorul care riscă să ajungă a 4-a soluție pe post
Mamut n-a impresionat până acum decât prin fizic. Are 1,92 metri și 82 de kilograme


Și nici viitorul nu arată bine pentru Mamut. Cu 4 goluri și două assisturi în 2021, Andrei este greu de scos din primul 11. Iar cât de curând, după pauza rezervată echipelor naționale, se va întoarce pe teren și Koljici.

Ceea ce înseamnă că, dacă nu apare vreo accidentare în compartimentul atacanților centrali sau vreun reviriment spectaculos al croatului în pregătiri, el va ajunge al patrulea atacant de careu din lot, după Koljici, Ivan și Tudorie. 

650.000 de euroe cota de piață a lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.de

219e indexul InStat al lui Mamut după 20 de apariții în Liga 1 (18) și Cupa României (2). Al 3-lea cel mai slab index din lot

"Mamut e un fel de Nemec, dar mai tânăr, l-au studiat analiștii pe care-i folosește domnul Rotaru" 
Sorin Cârțu, la transferul croatului

Mamut, minuscul în mandatul lui Ouzounidis:

AdversarCompetițieCând a intrat (min.)
FC Botoșani (1-0)Cupă89
Clinceni (0-0)Liga 165
Hermannstadt (1-0)Liga 190+2
Chindia (0-1)Liga 1neconvocat
Chindia (1-0)Cupărezervă
Botoșani (1-0)Liga 1rezervă
Gaz Metan (2-0)Liga 1rezervă

VIDEO Marinos Ouzounidis, despre meciul cu UTA Arad

VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj

Un fost mare internațional laudă revirimentul lui Andrei Ivan: „Am mari așteptări de la el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Martie 2021, 08:25

Asa se intampla cand judeci cu mintea lui Papura, fara sa te uiti si tu odata la jucatorul acela. Spre exemplu, Argesul il ia pe Manelle iar noi pe Mamut. Sa mai vorbim de profesionalism?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează