FOTBAL  »  LIGA 1  »  DECLARAȚII

VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj

VAR în România: s-a ajuns la un acord pentru instruirea arbitrilor! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj
VAR în România: s-a ajuns la un acord pentru instruirea arbitrilor! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 18:06 / Actualizat luni, 15 martie 2021 19:07

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a dat detalii despre implementarea sistemului de videoarbitraj în Liga 1 și a declarat că a fost lămurită problema finanțării instruirii arbitrilor.

„A avut loc o întâlnire săptămâna trecută între FRF, LPF și deținătorul de drepturi din Liga 1 și s-a ajuns la un acord ca FRF și LPF să suporte 50-50 costurile de instruire a arbitrilor. 

În urma întâlnirii, am informații că Liga a trimis cluburilor din Liga 1, tuturor celor 16, un mail prin care a solicitat ca acestea să răspundă dacă sunt de acord să susțină financiar acele 50 de procente din sumă. 

Oricum, indiferent ce va face Liga mai departe, vă anunț că începând cu ianuarie-februarie 2022, în prima etapă din Cupa României care se va juca la acel moment, vom avea VAR”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Croitoru s-a săturat de greșelile de arbitraj: „Avem nevoie de VAR! Cum să nu țip?”

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

EXCLUSIV // UPDATE Pancu a spus „NU”, Rapid a anunțat noul antrenor! Anunțul oficial: „Nu cedăm!”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  16 Martie 2021, 12:48

Deci mai astptam un an .De trei ani ni se promite acelas lucru.Adica ca vom avea VAR peste un an.Nemernicii de la FRF si Liga nu vor sa introduca Var ca sa mai aranjeze inca un campionat.Suntem de rasul europei!

dragos_chiva
dragos_chiva  •  16 Martie 2021, 01:29

Nu îmi vine să cred că s-a ajuns la acest acord după modul cum erau prezentate inițial în presă discuțiile dintre cele două foruri. Oare ar trebui să mă tem acum că vor fi cluburile cele care vor omorî acest proiect -prin refuz de plată a cotei părți ce revine fiecăruia?

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Martie 2021, 22:38
Postat de adrianciprian pe 15 Martie 2021, 21:00

Deci e mai bine fără? Că nu ai logică, nu de alta. Ai 4 greșeli pe meci. E mai ok să fie corectate 3 sau niciuna?

Nu e mai bine fara ,dar nu -ti face iluzii ca o sa ai deziluzii. Va fi un pic mai bine dar se va influeta arbitrajul in continuare atat timp cat transparenta si comunicarea nu sunt totale. Uita te la rugby cu se procedeaza si vei intelege . Dupa aceea sigur vei vedea lucrurile in alta lumina

Vezi toate comentariile (16)
Comentează