FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, anunț de ultim moment despre situația de la Dinamo, după obținerea licenței: „Avem un plan în acest sens”

Fanii lui Dinamo continuă să facă eforturi pentru a o ține pe Dinamo în viață
Fanii lui Dinamo continuă să facă eforturi pentru a o ține pe Dinamo în viață

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 20:33 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 21:16

Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București” au anunțat ce urmează pentru Dinamo, după ce zilele trecute au terminat de strâns banii pentru obținerea licenței.

Pe lângă licența pentru Liga 1, „câinii” susțin că au rezolvat și problema licenței pentru Europa. Dinamo e prezentă în semifinalele Cupei României, unicul drum care le-ar asigura prezența în preliminariile cupelor europene. Liderii DDB au emis astăzi un comunicat în care prezintă situația la zi a cheltuielilor din Ștefan cel Mare. 

DDB: „Implicarea noastră e obligatorie în continuare”

Pe 31 martie am anunțat că ne-am îndeplinit obiectivul pe termen scurt: licența. Între timp, efortul extraordinar al suporterilor a fost răsplătit cu o tombolă, cel mai norocos dintre noi câștigând un Suzuki Swift. Astăzi vom explica ce înseamnă licența și cum am făcut-o posibilă. 

CE PRESUPUNE LICENȚA Dosarul de licențiere cuprinde detalii ce țin de infrastructură, precum și de ordin financiar.

 Ambele sunt îndeplinite de Dinamo în acest moment! Termenul limită pentru licența de Europa era 31 Martie, iar pentru Liga 1 este 30 aprilie 2021. Dacă îndeplinești condițiile pentru Europa, le îndeplinește automat și pe cele din campionat, de aceea era esențial să fim pregătiți acum. 

CUM LUĂM LICENȚA Pentru a obține licența, cluburile trebuie să dovedească că nu mai au datorii, în special către angajați, actuali și foști, până la data de 31 dec 2020. Dacă în ce privește infrastructura suporterii nu puteau face nimic, în ce privește aspectul financiar suporterii dinamoviști au fost providențiali. Cu banii adunați de noi, plus cei peste 100.000 € de la sponsorul clubului, DDB a achitat din aceste datorii, însă nu în totalitate. 

Din fericire, UEFA a dat o circulară care permitea amânarea a 15% din datorii, până la 30 Iunie 2021, așa că ne-am permis să împingem pentru vară aproximativ 230.000 €. Cu alte cuvinte, Dinamo va obține licența pentru Europa sub amendamentul că vom achita această sumă (rămasă) până la 30 iunie, anul în curs. 

CE URMEAZĂ PENTRU DINAMO Grație eforturilor noastre, clubul își poate vedea liniștit de treabă, în vederea atingerii celor două obiective: Cupa României și rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasamentul final. URMĂTORII PAȘI PENTRU DDB Obținerea licenței este o victorie uriașă, fără dubiu, însă pentru a ajuta clubul să își îndeplinească cele două obiective este obligatorie implicarea noastră în continuare. 

Pasul 1 pentru DDB va fi rezolvarea problemelor de ordin sportiv. DDB are un plan în acest sens, pe care continuăm să îl punem în aplicare. 

Pasul 2 este și el unul firesc. Fără efortul fantastic depus de suporteri, Dinamo s-ar fi oprit în drumul său în Liga 1 și înspre Europa. Felicitări, încă o dată, tuturor! Însă trebuie să ne asigurăm că Dinamo poate funcționa zi de zi, programul DDB fiind singura entitate pe care clubul se poate baza. OBLIGAȚI SĂ FINANȚĂM CE IUBIM, CÂINILOR! Pe lângă sumele necesare unei funcționări normale, trebuie să adunăm și suma restantă pentru licență. (230.000 €) Partea bună este că odată luată licența, ne putem face treaba mai relaxat, însă tot trebuie să ne-o facem! 
- Comunicat DDB

VIDEO Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo i-a dat papucii » Gigi Mulțescu, nemulțumit de ce a arătat la ultimele antrenamente

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! Mulțescu a pierdut un titular și va miza cu CFR pe un jucător care nu a mai evoluat din decembrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
epic.drama
epic.drama  •  04 Aprilie 2021, 09:35

Mumai postarileclonelor lui iosif! Niste entitati i.di.oa.te care stau toata ziua pe gsp.ro jignind grosaolan Dinamo! Felicitari calduroase gsp.ro pentru ca nu intervii pe postarile de.men.te iosifiste, dar banezi constant pe cei ce-i raspund ido.o.tu.lui gigist clonat! de aia nu mai intra nimeni pe forumuri scarbiti cu totii de politica ticaloasa a gsp.ro! Redactia gsp.ro si iosif clonatul va meritati! In mi.ze.rie gigista si ticalosie fc fcsbista.

514091889218839
Mihai Buzea  •  04 Aprilie 2021, 09:02

Planul îl include si pe burleanu??

tataika
tataika  •  04 Aprilie 2021, 07:02
Postat de George Nelu pe 04 Aprilie 2021, 02:59

Suporterii dinamovisti trebuie sa-ntelega efortul celor din conducerea DDB, si sa-i sustina in continuare fiindca au demonstrat ca impreuna vom reusi. Forta, fota Dinamo.

Adica tararache si bucurica?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează