FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! Mulțescu a pierdut un titular și va miza cu CFR pe un jucător care nu a mai evoluat din decembrie

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 12:25 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 13:11

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) s-a accidentat în timpul perioadei petrecute la naționala de tineret a României și va rata meciul lui Dinamo cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj – Dinamo se joacă luni, 5 aprilie, de la ora 20:00. Partida e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, singurul dinamovist convocat de Mutu pentru meciurile din grupele Campionatului European de tineret s-a întors cu probleme musculare din Ungaria și este indisponibil pentru meciul cu CFR Cluj.

Kongshavn debutează la Dinamo

Astfel, pentru meciul din Gruia, antrenorul „câinilor” va fi nevoit să facă o schimbare în primul „11”. Gigi Mulțescu va miza pe portarul norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), care va debuta astfel în poarta lui Dinamo. Acesta nu a făcut deplasarea pentru meciul amical cu Dinamo Kiev din cauza unei accidentări la gleznă, dar și-a revenit și e apt de joc.

Kongshavn a venit în februarie la Dinamo, iar ultimul meci jucat a fost la Aalesund, pe 22 decembrie 2020. Rezerva acestuia va fi Aleksander Mitrovic (17 ani), fiul lui Slavisa Mitrovic, fostul atacant bosniac de la FC Național.

Gigi Mulțescu îl testează pe Nemanja Petrovic

Sârbo-elvețianul Nemanja Petrovic (23 de ani), aflat din martie în probe la Dinamo 2, se va pregăti cu prima echipă pentru ca antrenorul Gigi Mulțescu să decidă dacă va fi păstrat în lot. 

În plus, tehnicianul îl are acum la dispoziție și pe slovacul Adam Nemec, recuperat după accidentare.

VIDEO Ovidiu Stângă: „Este dureros pentru fotbalul nostru ce se întâmplă la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Becali dezvăluie cum ar putea reveni Borcea la Dinamo „Ar participa cu alți oameni de afaceri”

Raul Albentosa, filosoful din lotul lui Dinamo, îl poate ajuta pe Mulțescu într-un mod nesperat!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
creeperno999
creeperno999  •  03 Aprilie 2021, 22:46

M-am uitat pe youtube si stie sa apere poarta. Are potential mai bun esanu dar la abilitatea curenta, il depaseste kongshavn

1745flo
1745flo  •  03 Aprilie 2021, 18:31
Postat de epic.drama pe 03 Aprilie 2021, 15:18

iosife tu chiar esti idi.ot! pro.sti sunt astia din redactia gsp.ro care iti permiut sa fii o *** a forumurilor!

Noutăți n-ai?:))))

cedry2k1
cedry2k1  •  03 Aprilie 2021, 17:16

vitan barzesti este doar la un amarat de punct de loc direct retrogradabil. iasi si sibiu sigur termina peste vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close