FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Cine a venit la Dinamo? Dacă nu fotbalist, măcar fotomodel! » N-a mai jucat de un an și are „cotă” doar pe Instagram, nu și pe Transfermarkt

Sursă foto: instagram.com/npetrov__/ +15   FOTO
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 23:10 / Actualizat marti, 23 martie 2021 23:27

GSP.ro a anunțat astăzi, în exclusivitate, că Dinamo l-a adus în probe pe atacantul elvețian Nemanja Petrovic (23 de ani).

Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat doar la juniori, apoi la amatorii de la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth. Practic, până la 23 de ani, fotbalistul s-a remarcat mai mult în afara terenului. 

Contul de Instagram al lui Nemanja abundă de poze specifice unui fotomodel: înconjurat de fete, la petreceri, la bustul gol sau ținând în lanțuri doi câini fioroși.  

Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
+11 FOTO
  • Sursă foto: instagram.com/npetrov__/

Nemanja Petrovic, statistici îngrijorătoare pentru fanii lui Dinamo

Dincolo de viața extrasportivă a lui Petrovic, informațiile extrase de pe Transfermarkt sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru „câini”. Acesta n-a mai jucat din vara lui 2020, iar în prezent nu are deloc cotă pe cunoscutul site de specialitate, ceea ce reprezintă o raritate! Cea mai bună cotă de piață a lui Nemanja Petrovic a fost în 2017, când valora 25.000 de euro.

Petrovic ar putea începe la Dinamo II

Oficialii dinamoviști au transmis că elvețianul va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo II, echipa de liga a treia, apoi se va decide ce vor face cu Petrovic. 

De asemenea, pe același algoritm, a fost adus în urmă cu două luni și Giani Stere, vârf de atac care s-a antrenat până la urmă sub comanda lui Ionel Gane, ulterior ajungând să debuteze în tricoul primei formații în meciurile oficiale. Nemanja a plecat din Elveția în această dimineață și va ajunge miercuri la antrenamente.

Este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui - Mario Nicolae, manager sportiv, pentru GSP.ro

Marian Aioani, dorit de Dinamo: „Nu puteam da curs unei oferte neatractive”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo testează un atacant! Ce plan au „câinii” cu el

EXCLUSIV DINAMO. Ultimele detalii despre „meciul salvării” de la Kiev: fanii „câinilor” pot lua masa cu Il Luce

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
103538191253799
Paco Raceanu  •  24 Martie 2021, 15:28

Am inteles, asta e praf, untransfer fara nicio eficienta pt Dinamo. Dar spuneti-mi, care este diferenta, din prisma eficientei, dintre acest jucator, care e venit doar in probe pt echipa din liga a treia, si Vukusici, atacantul cumparat de prima echipa a FCSB?

149589680064099
Ruben Chis  •  24 Martie 2021, 13:29
Postat de jabs pe 24 Martie 2021, 12:36

Le ia si asta banii....Din greseala in greseala...platesc fraierii pentru ei....#dOARdIVIZIAb......

tu esti iosif sau aluat?????

jabs
jabs  •  24 Martie 2021, 12:36

Le ia si asta banii....Din greseala in greseala...platesc fraierii pentru ei....#dOARdIVIZIAb......

Vezi toate comentariile (27)
Comentează