FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

EXCLUSIV DINAMO. Ultimele detalii despre „meciul salvării” de la Kiev: fanii „câinilor” pot lua masa cu Il Luce

Fanii „câinilor” se pot întâlni cu Mircea Lucescu
Fanii „câinilor” se pot întâlni cu Mircea Lucescu

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 21:15 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 10:57

Dinamo pregătește în aceste zile „meciul salvării”, cum este denumit amicalul de 5 stele cu Dinamo Kiev, formație ce a evoluat în primăvara europeană. 

Dacă în Liga 1, „câinii” jonglează cu o situație periculoasă, retrogradarea, al doilea an la rând, în afara terenului roș-albii caută formule pentru a face rost de bani necesari obținerii licenței sportive. Atât pentru Europa, cât și pentru Liga 1, întrucât termenele limită sunt în această ordine. 

Sperând la Cupa României, după ce precedentul trofeu a fost câștigat în 2012, Dinamo + DDB fac eforturi să mai strângă aproximativ 200.000 de euro pentru a acoperi într-o săptămână suma necesară obținerii licenței. Și se pot face rost de bani din vânzarea biletelor virtuale pentru amicalul cu trupa lui Mircea Lucescu

Amicalul Dinamo - Dinamo Kiev se joacă sigur!

S-au pus în vânzare bilete virtuale și diverse pachete pentru duelul din Ucraina, de sâmbătă, de la ora 17:00, și, chiar dacă Kievul este deja în carantină, amicalul se va juca. O veste și mai bună vine pentru suporterii înflăcărați ai clubului din Ștefan cel Mare. Cei care au optat pentru a merge la Kiev pot face deplasarea, doar că pică varianta vizionării live a amicalului, în schimb, se vor putea întâlni la un dineu oficial cu Mircea Lucescu, legenda clubului dinamovist și unul dintre promotorii acestui ”meci al salvării”. 

În acest moment, din cele 73.000 de bilete puse în vânzare, mai sunt de cumpărat încă 37.000. S-au comercializat jumătate! Trendul ar fi fost mai bun dacă roș-albii nu s-ar fi făcut de râs în Copou. ”Amicalul se joacă, e clar. A rămas pe 27 martie, la ora 17:00, pe Valery Lobanovsky Stadium. Sunt oameni înscriși deja și interesați de întâlnirea cu Mircea Lucescu, care este ceva extraordinar. 

Până la urmă, în ciuda greutăților pe care le trăim zi de zi, este un moment de bucurie pentru dinamoviști, vorbim de marele Lucescu”, a comentat Mario Nicolae, managerul sportiv al „câinilor”, pentru GSP.RO.

10 leieste cel mai ieftin bilet la meciul de la Kiev, cel mai scump fiind 100 de lei

1.000 de eurocostă pachetul Elite, zbor charter cu echipa, două nopți de cazare la hotel de 5 stele, dineu oficial cu Lucescu

VIDEO Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: "Voiau să bage numai jucători de 30 de ani, răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo testează un atacant sârb! Ce plan au „câinii” cu el

Dinamo, praf peste tot! Cifrele dezastrului din tot clubul alb-roșu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
zorrozabal
zorrozabal  •  24 Martie 2021, 09:20

GSP a facut mari eforturi sa decredebilizeze DDB si sa bage zanzanie intre suporteri!Si se pare ca „sunt pe drumul cel bun”!Adica strambele lor au inceput sa isi faca eferctul!

moftangiul.gigist
moftangiul.gigist  •  24 Martie 2021, 08:50
Postat de moftangiul.gigist pe 24 Martie 2021, 08:46

Ddb tot inainte!

Va dati seama de cate frustrari umilitoare au parte fcsbuiștii gigisti!?... sunt disperati cand vad ce poate face ddb!

moftangiul.gigist
moftangiul.gigist  •  24 Martie 2021, 08:48
Postat de moftangiul.gigist pe 24 Martie 2021, 08:46

Ddb tot inainte!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează