FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Acuzații grave pentru Cosmin Contra, favorit să devină antrenor la CFR Cluj: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri. A îngropat-o pe Dinamo”

Cosmin Contra // foto: Raed Krishan, GSP
Cosmin Contra // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 11:44 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 17:00

În contextul negocierilor dintre Cosmin Contra și CFR Cluj, DDB Italia îl acuză pe „Guriță” că a avut un rol decisiv în intrarea în insolvență a lui Dinamo și sugerează că acesta a făcut aranjamente pentru pariuri în perioada petrecută la cârma „câinilor”. 

În august 2020, noua conducere a lui Dinamo, club al cărui pachet majoritar de acțiuni fusese preluat de spaniolul Pablo Cortacero, l-a numit în poziția de antrenor principal pe Cosmin Contra.

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

Dinamo a adus mai mulți jucători străini în acea perioadă, toți veniți pe salarii uriașe, mult peste media campionatului românesc. Neplătiți de noul acționariat, aceștia au plecat în lunile următoare și au lăsat în urmă datorii uriașe pentru club, care a intrat ulterior în insolvență.

Astăzi, în contextul posibilei reveniri a lui Contra în fotbalul românesc - antrenorul negociază cu CFR Cluj (fiind liber de contract după despărțirea de Al-Ittihad) - DDB Italia a lansat acuzații dure la adresa lui „Guriță”, pe care-l consideră vinovat pentru prăbușirea lui Dinamo.

Cosmin Contra, acuzat de DDB Italia: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri”

Filiala din Italia a programului socios acuză că „Guriță” a adus la Dinamo fotbaliști „pensionari, care se lăsaseră de fotbal, dar nu și de pariuri”. În plus, a sugerat că fostul fundaș ar fi făcut aranjamente la pariuri: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri”.

Casa de pariuri la care fac trimitere fanii lui Dinamo este Mozzart Bet, însă colaborarea acesteia cu Cosmin Contra a început spre finalul anului 2021, după încheierea contractului dintre Dinamo și „Guriță”. 

CFR tocmai s-a retras din lupta la titlu. Omul care a îngropat-o pe Dinamo și-a pregătit lopata și a pornit spre Cluj. Dinamo e în insolvență din cauza unor salarii impuse de Guriță pentru niște pensionari, pentru niște jucători care se lăsaseră de fotbal, dar nu și de pariuri. 

- Postare DDB Italia

În acea perioadă cu Cosmin Contra la cârmă, august - decembrie 2020, Dinamo a câștigat doar 3 dintre cele 11 meciuri jucate. În rest, au fost două egaluri și 6 înfrângeri.

Înainte să plece, Contra susținea că „am o durere în piept de câteva săptămâni care nu se mai duce și vreau să mă liniștesc”.

DDB Italia s-a referit și la acea declarație: „A uitat cineva cum l-a dat afară pe Straton (singurul portar din lot care ne putea salva) și i-a făcut loc unui spaniol de 40 de ani, pentru care încă mai avem de plătit câteva sute de mii la salariu? E normal să te înțepe inima când o parte din bani sunt parandărăt. Ar fi bine dacă l-ar înțepa și conștiința”.

VIDEO » Marele regret al lui Cosmin Contra: „Dacă mă lăsau sută la sută câştigam campionatul! Nu e riscant ce spun”

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

De ce l-a convocat Edi Iordănescu? » Fotbalistul din Liga 1 care e într-o formă dezastruoasă, dar a prins lotul României la meciurile din Liga Națiunilor

Echipa cu care a vrut Omrani să semneze înainte de transferul la FCSB: „M-a sunat de 100 de ori! Mă ruga să încerc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
creeperno807
creeperno807  •  20 Septembrie 2022, 22:41

Domnul Varga discuta de cateva zile cu un investitor din Spania

istet10
istet10  •  20 Septembrie 2022, 19:11
Postat de calinescu_ pe 20 Septembrie 2022, 13:13

Contra este groparul lui DINAMO. A ingropat-o de doua ori , o data cu spaniolii lui, pentru care a fost garantul si inca o data cu Albin si alti prieteni de-a lui. Este cel mai slab antrenor din istoria lui DINAMO ....!!!! In locul lui VARGA l-as aduce fara ezitare pe NICOLO NAPOLI....!!!! CONTRA sau GALCA reprezinta solutii pierzatoare.

Galca ce cusur zici ca are?

superdaniel72
superdaniel72  •  20 Septembrie 2022, 18:04

Un zero barat oriunde a fost!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează