FOTBAL  »  Superliga  »  FILM DDB

DINAMO / Nu-și lasă rivalii să uite coșmarul din Cupa UEFA! Massimo Maccarone, invitat de DDB la filmul despre farsa din FCSB - Manchester City

Massimo Maccarone în Middlesbrough - FCSB 4-2
Massimo Maccarone în Middlesbrough - FCSB 4-2

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 19:01 / Actualizat marti, 18 august 2020 20:15

Massimo Maccarone, ajuns la 40 de ani, este unul dintre invitații speciali ai fanilor lui Dinamo la filmul „Prima oară-i gratis”, care va avea premiera în august 2021.

La premiera filmului care va reda farsa colosală reușită de fanii din DDB la meciul FCSB - Manchester City (0-5) de acum 4 ani, dinamoviștii din DDB speră să aducă cât mai multe nume importante. După ce au anunțat că l-au invitat pe Ronnie O'Sullivan, campion mondial la snooker, „câinii” au convins o altă persoană importantă. 

Este vorba despre italianul Massimo Maccarone, care a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visele steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

Mesajul DDB: „Vi-l amintiți pe tipul cu chelie?”

„Vi-l amintiți pe tipul cu chelie? Vă mai amintiți golul lui din 2006? Haideți să punem la comentarii câte un salut pentru Massimo Maccarone și un screenshot cu biletele cumpărate pentru Marele Show de pe Arena Națională! ATENȚIE! Massimo este în legătură cu noi și va citi toate mesajele voastre. MACCAR ONE! (măcar un bilet). Câinii vor doborî un alt record: O Arenă de 55.000 de locuri SOLD-OUT!”, au scris membrii DDB pe pagina de Facebook „Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo”.

Povestea coregrafiei de la FCSB - Manchester City, ecranizată de DDB

Filmul „Prima oară-i gratis” va fi lansat în august 2021, au anunțat dinamoviștii. Suporterii sunt îndemnați încă de pe-acum să achiziționeze bilete, banii strânși urmând a servi la producția peliculei. Prețul unui bilet este unul modic, de doar 5 lei, filmul urmând să fie difuzat pe Arena Națională anul viitor, în fața a 55.000 de suporteri.

Rezervă-ți locurile alături de câinii tăi, așază-te comod într-unul dintre sectoarele Arenei și ia parte la un eveniment unic: lansarea proiectului cinematografic „Prima oară-i gratis (First time is free). Un film artistic de lung metraj care explică în detaliu povestea celei mai cunoscute coregrafii din lume. Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Ești parte din povestea ce va fi ecranizată - comunicat DDB

Ce s-a întâmplat la FCSB - Manchester City

Ultrașii dinamoviști și-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o scenografie uriașă la meciul FCSB - Manchester City 0-5, din preliminariile Ligii. 

„Doar Dinamo București” a fost sloganul imens apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională, mesaj care a fost afișat chiar de fanii steliști, purtători de veste roșii, albe și negre, care nu și-au dat seama că sunt victimele unui complot de asemenea amploare.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meciul cu Manchester City. Pentru a-l convinge pe patronul FCSB-ului, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund. 

Aceștia i-au spus lui Gigi că prima reprezentație va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare show-uri. 

DINAMO / Nu-și lasă rivalii să uite coșmarul din Cupa UEFA! Massimo Maccarone, invitat de DDB la filmul despre farsa din FCSB - Manchester City
Coregrafia de la FCSB - Manchester City

Match preview Dinamo - Hermannstadt: totul despre duelul de pe Arena Națională

Mai multe știri despre Dinamo:

Gabi Balint, ironie la adresa noului patron de la Dinamo: „Înseamnă «zero barat»” » De ce îl suspectează pe Cortacero: „Am dubii acum”

Dinamo e la mâna Federației! În Comitetul Executiv de azi se poate decide totul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
123933885588721
Con Dasca  •  19 August 2020, 11:32

Îmi plac proiectele Doar Dinamo București . Începând de la onoare și respect . Păcat ca a trebuit sa vândă meciul cu Lazio acei mercenari din echipa cu acei acționari . 17 Nentori și alte meciuri CFR Cluj și lista poate continua. Cu o retrogadare salvata de FRF într-un cuvânt cea mai joasa speța Doar Dinamo Bucuresti

1025138504184136
Constantin Valentin  •  19 August 2020, 10:10

Cand ti e *** la fund cat Casa Poporului si vii sa faci comentarii vizavi de o echipa care iti este net superioara din toate punctele de vedere, trebuie sa fii un MARE *** SI IDIOT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  19 August 2020, 08:46
Postat de rocky2 pe 19 August 2020, 00:15

Doar niste fcsbisti puteau păţi asa ceva!:))))

Voi mucles,cand v-a fost mai drag fotbalul v-am paradit....Nicolita

Vezi toate comentariile (24)
Comentează