FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB anunță: „Pornim iar la război” » Ultimele noutăți din Ștefan cel Mare: salariile, achitate!

DDB anunță că pornesc iar „la război”
DDB anunță că pornesc iar „la război”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 12:41 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 12:49

Într-un comunicat intern trimis membrilor programului DDB, intitulat „Pornim iar la război”, conducătorii grupării socios anunță ultimele noutăți de la Dinamo.

Cu Dario Bonetti antrenor, Dinamo se pregătește de noul sezon, în care va debuta împotriva celor de la FC Voluntari. Meciul se va juca luni, 19 iulie, de la ora 20:30.

Între timp, noua conducere a clubului lucrează îndeaproape cu fanii-acționari din DDB pentru menținerea lui Dinamo pe linia de plutire. Într-un comunicat intern trimis membrilor DDB, sunt anunțate ultimele măsuri luate în cadrul clubului. 

Printre acestea, faptul că a fost achitat restul de plată pentru licență, de 230.000 euro, și faptul că au fost virate fonduri pentru plata salariilor. Așadar, jucătorii rămași la Dinamo încep sezonul cu o motivație suplimentară.

Ultimele măsuri luate de la Dinamo, anunțate de DDB:

  • „Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo. Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm. DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!
  • Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseori, stafful e aproape complet. Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician.
  • DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €)
  • Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo.
  • DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi”. 

DDB anunțase efectuarea plăților de joi, 15 iulie: „Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii și angajații au trecut înainte de intrarea în insolvență, s-a luat decizia ca aceste plăți să fie făcute chiar din SEARA ACEASTA”.

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » Va reuși Dario Bonetti la Dinamo?

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Victor Becali nu e fanul lui Bonetti: „Eu pe el l-aș fi pus antrenor”

Omul care a intermediat venirea lui Cortacero anunță dezastrul: „Dinamo moare în maximum două-trei luni. Dacă DDB nu face asta, înseamnă că a fost vrăjeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
davidgraham
davidgraham  •  19 Iulie 2021, 13:01

"Însă prin DDB investesc din umbră şi 2 milionari români, mari dinamovişti, care însă evită să preia din nou clubul. Este vorba despre Nicolae Badea şi Cristi Borcea. Periodic, cei 2 oameni de afaceri achită diverse datorii prin intermediul programului DDB." ...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------56.000 de bilete vandute !!! Ha ha ha !!!

sameoldstuff
sameoldstuff  •  18 Iulie 2021, 20:05
Postat de dumitru82drugan pe 18 Iulie 2021, 17:48

DDB SI CONDUCEREA lui dinamo lucreaza ptr a mai pacali si a 3 a oara jucatorii ! Fara bani 5 luni si urmeaza 1 sau 2 salarii si iar *** !

țepari de meserie, nenea drugan82.

sameoldstuff
sameoldstuff  •  18 Iulie 2021, 19:45
Postat de dinamo_forever_77 pe 18 Iulie 2021, 19:23

aici sunt de aceasi parere cu tine ! Totusi tot liga ar trebui sa OBLIGE cluburile sa-si prezine salariile inainte de inceperea campionatului si sa fie bagati intr-un cont special.

Asta-i o prostie de idee. Nu poți să ceri cuiva să-și demonstreze solvabilitatea în avans. Azi ai bani doar să achiți salariile, mâine poți prinde un contract pe „x” ani care te scoate din foame și cauți forță de muncă pe e-job. Totul este relativ, metre.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează