FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV DDB, întâlnire cu Pablo Cortacero în Spania: „Să vă spun cu cine era la masă. Totul părea serios”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 12:16 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 13:18

Dragoș Sterpu, fostul președinte DDB din Spania, a fost invitat astăzi la GSP LIVE și a dat detalii de la întâlnirea cu Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo.

Sterpu a povestit că l-a întâlnit în Madrid pe Pablo Cotacero, înainte ca acesta să cumpere Dinamo, și spune că ibericul era la discuții cu unul dintre șefii grupului de construcții Astaldi, firmă care a construit Arena Națională și care a avut proiecte de 900 de milioane de euro în România, dar și cu un fost oficial al Federației Spaniole de Fotbal.

Asta i-ar mai lipsi lui Dinamo! „E posibil ca Pablo Cortacero să numească noul administrator special” + Un potențial investitor s-a retras de la negocieri
DINAMO
Asta i-ar mai lipsi lui Dinamo! „E posibil ca Pablo Cortacero să numească noul administrator special” + Un potențial investitor s-a retras de la negocieri

VIDEO Cum a decurs întâlnirea Cortacero - DDB Spania

„În primul rând, Dinamo mi-a solicitat să aflu informații despre primul investitor care trebuia să vină la Dinamo, Toni Curea. În Spania, pentru 3-5 euro, poți afla datele care nu sunt protejate, adică număr de angajați, capital social, cifră de afaceri. Era firmă mică de construcții, cu cinci angajați.

După aceea, am primit de la Dinamo informații despre Cortacero. Fiind o firmă din afara Spaniei, nu am putut obține informații. Am vorbit cu domnul Cortacero, i-am zis că noi, cei din DDB, suntem interesați să ne cunoaștem, să vorbim, să vedem ce vrea de la Dinamo.

De aici au început discuțiile cu el. Mi-a zis că vine la Madrid și m-am dus să vorbim. La acea masă era cu unul dintre șefii de la firma Astaldi. Îmi pare rău că nu i-am luat o carte de vizită. Vorbea că vrea să vină la Dinamo, că vrea să investească. Credeai că e ceva serios. Părea că el și cel de la Astaldi aveau o relație de afaceri. Atunci m-am gândit că e ceva serios.

Cortacero discuta cu el pentru a intra în afaceri și pentru a cumpăra Dinamo. Ce s-a întâmplat după, dacă oamenii și-au dat seama că e mincinos, nu știu. Poate așa a fost. Celălalt om de la masa lui Cortacero era fostul secretar general al Federației Spaniole de Fotbal.

Cine nu l-a cunoscut personal putea crede la început că o glumă. Te poate păcăli ușor. El voia să cumpere Almeria cu 35 de milioane de euro. Se făcuseră actele. El nu a păcălit  doar români, ci și spanioli”, a spus Sterpu la GSP LIVE.

Citește și: 

Dinamo, semne de viață înaintea derby-ului cu Rapid

Stoican are bătăi de cap! Un jucător important s-a accidentat cu doar 4 zile înainte de meciul cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rocky5
rocky5  •  24 Februarie 2022, 02:04
Postat de dumitru82drugan pe 23 Februarie 2022, 13:26

În magaria de la dinamo a fost implicat si CONTRA !

I s-au promis 30,000/ lună, iar el calic după bani, s-a dus după fentă!:)))

234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  23 Februarie 2022, 22:00

tororosso?!? Altceva mai ... ştii?!?

injunghiatu
injunghiatu  •  23 Februarie 2022, 18:17

Ghici cu cine era la masa Cortacero? Cu ospatarul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează