FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Asta i-ar mai lipsi lui Dinamo! „E posibil ca Pablo Cortacero să numească noul administrator special” + Un potențial investitor s-a retras de la negocieri

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 12:07 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 13:23

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre problemele de la formația alb-roșie.

Oficialul „câinilor” spune că există discuții cu mai mulți potențiali investitori, dar totul avansează greu. În plus, o persoană care era interesată să dea bani clubului a renunțat.

Vești bune la Dinamo » 3 jucători noi la antrenamentele lui Flavius Stoican
DINAMO
Vești bune la Dinamo » 3 jucători noi la antrenamentele lui Flavius Stoican

Discuții pentru un noi investitor la Dinamo

„Lucrurile, din punct de vedere sportiv, au mers ceva mai bine la ultimele două meciuri, dar sunt departe de a fi rezolvate. Este important să găsim un investitor, având în vedere datoriile pe care trebuia să le plătim înainte de intrarea în procedura de insolvență. Nu avem de unde să producem asemenea sume. Este nevoie de o injecție de capital pentru a acoperi aceste sume.

Unul dintre cei doi potențiali investitori cu care discutăm s-a retras. A transmis că nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal. Cu ceilalți, lucrurile evoluează foarte încet pentru gustul meu. A mai apărut încă cineva. Oamenii își doresc confidențialitate și nu mă hazardez să spun ceva foarte concret.

Facem eforturi, dar lucrurile se mișcă destul de greu. Ne trebuie un investitor rapid. E nevoie de un investitor și pentru a putea evolua la anul în prima ligă în condiții de succes sportiv și să nu mai trecem prin emoții precum în acest sezon”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

„Dacă Mureșan pleacă, e posibil ca Pablo Cortacero să numească noul administrator special”

Zăvăleanu a analizat și situația lui Iuliu Mureșan și a explicat de ce nu ar fi bine pentru club ca el să plece din funcția de administrator special, așa cum și-ar dori fanii.

„Iuliu Mureșan este reprezentantul acționarilor în această procedură de insolvență. Mi-aș dori ca toată lumea să se raporteze când privește munca domnului Mureșan, la condițiile grele când a venit în calitate de președinte.  Planul de reorganizare este respectat, dar nu știu ce s-ar putea întâmpla dacă am avea un administrator special alături care am putea avea o colaborare.

Dacă Iuliu Mureșan ne-ar spune adio mâine, e foarte posibil ca noul administrator special să fie numit de Pablo Cortacero. Este o concluzie logică, de bun simț. Nu trebuie să aI cunoștințe de drept și despre legea insolvenței că să o tragi”, a adăugat Zăvăleanu.

VIDEO Iuliu Mureșan, fericit după victoria lui Dinamo cu Gaz Metan

Citește și: 

Dinamo, avertizată chiar dacă tocmai a obţinut primul succes din 2022: „De retrogradat, tot retrogradează” + Campania de achiziţii, ironizată: „Văd că transferă din trenuri, din tramvaie!”

Noul transfer al lui Dinamo, convins că echipa va rămâne în Liga 1: „Nu retrogradăm niciodată, ne salvăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
tororosso
tororosso  •  23 Februarie 2022, 15:29

Un fapt evident . Nimeni nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal știind fiind ca acţionar majoritar al FC Dinamo este în prezent Pablo Cortacero .

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Februarie 2022, 12:27
Postat de ekneb pe 21 Februarie 2022, 19:09

Cred ca asta e o intrebare retorica, asta doar in cazul in care cortazero mai are actiunile respective. Daca eu sunt proprietar si am o rabla, si pt distractie o arunc de pe stanci, ulterior ii dau foc, dupa care dau cu ciocanul in rabla... atata timp cat nu fac vreun rau altei persoane, am tot dreptul sa fac asta. La fel si cortazero cu dinamo. De ce ? Pt ca e proprietar.

Gresit! Daca esti propietar al unei case sau a unei masini si spre exemplu ii dai foc ca asa vrei tu. Crezi ca vei scapa de pedeapsa? Exista un singur raspuns simplu. NU. Un alt exemplu: Esti tatal sau mama unui copil. Pentru rele tratamente aduse minorului copilul acesta are mari sanse de a ajunge in grija statului. Si inca ceva foarte curios. Un cetatean a vrut sa se sinucida. A fost salvat de un vecin in ultima clipa. Ce crezi? A fost amendat pentru vatamare corporala.

creeperno115
creeperno115  •  21 Februarie 2022, 22:39

Fara fondul de investitii, domnul Cortacero nu se mai intoarce

Vezi toate comentariile (23)
Comentează