FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Emoții la Poli Iași: de câți bani mai au nevoie moldovenii pentru a primi licența pentru Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 14:21

Poli are nevoie de 80.000 de euro până la finele acestei luni, pentru a primi licența. Iar 50.000 ar trebui să vină în 15 aprilie de la Craiova. Dar ca să plătească, Bănia trebuie mai întâi să primească o tranșă din transferul lui Mitriță la NY City.

Oficialii lui Poli Iași au depus marți dosarul de licențiere. Stau bine la patru dintre criteriile obligatorii, dar ultimul, cel financiar, a rămas să fie rezolvat până la sfârșitul lui aprilie. Au nevoie de 80.000 de euro, iar sursele de finanțare sunt două. Cu 30.000 va ajuta antrenorul Mircea Rednic, care a creditat clubul și-n ianuarie, cu 100.000 de euro. 

Restul, de 50.000 de euro, ar trebui să vină de la Craiova, în contul ultimei tranșe pe care oltenii o au de achitat până la 15 aprilie pentru transferul lui Qaka. Problema este însă că Bănia, ca să poată plăti, depinde la rându-i de alți bani. 

Potrivit unor surse ale Gazetei, finanțatorul Mihai Rotaru așteaptă o tranșă din cele 8 milioane de euro pe care New York City s-a angajat contractual să-i plătească în schimbul lui Alex Mitriță. Dacă aceasta va intra la timp în contul clubului, atunci și CS Universitatea va putea expedia banii datorați moldovenilor. În caz contrar, Poli ar putea intra în vrie. 

185,000de euro este o altă sumă de care Poli are nevoie, pentru a achita salariile pe februarie, solicitate în mod expres de jucători după ce-au acceptat să încaseze doar 500 de euro lunar, de la stat, în perioada pandemiei de coronavirus

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre Poli Iași:

Mircea Rednic susține decizia șefilor de a tăia salariile la Poli Iași: „Nu vreau bani nemunciţi”

Mircea Rednic e îngrijorat din cauza Coronavirusului: “Să nu ajungem ca Italia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează