FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

FOTO De ce a plecat din România fosta iubită a celui mai controversat fotbalist din Liga 1: „Dețin niște afaceri în Franța, acasă mă ocupam cu transport de cereale”

Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim, fotbalistul care ar fi pariat inclusiv împotriva propriei echipe, a vorbit despre parcursul pe care l-a avut în lumea afacerilor. +15   FOTO
Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim, fotbalistul care ar fi pariat inclusiv împotriva propriei echipe, a vorbit despre parcursul pe care l-a avut în lumea afacerilor.

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 20:35 / Actualizat joi, 09 martie 2023 21:40

Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim, fotbalistul care ar fi pariat inclusiv împotriva propriei echipe, a vorbit despre parcursul pe care l-a avut în lumea afacerilor. 

Daniela Tatara și Cosmin Achim au format un cuplu timp de 4 ani. S-au despărțit în septembrie 2022, din cauza problemelor pe care fotbalistul pe avea cu jocurile de noroc. 

FOTO: Instagram @daniella_t_2020
FOTO: Instagram @daniella_t_2020
FOTO: Instagram @daniella_t_2020
FOTO: Instagram @daniella_t_2020
FOTO: Instagram @daniella_t_2020
+11 FOTO

Daniela și-a continuat viața în Franța, acolo unde deține mai multe afaceri din zona Horeca, lucru povestit la GSP Live. 

Daniela Tatara, la GSP Live: „Am hotărât să părăsesc România”

„Am locuit în România până acum 11 ani, am hotărât să părăsesc frumoasa noastră țară pentru că efectiv nu ni se oferă absolut nimic. 

Dețin niște afaceri în Franța, în sistemul Horeca. În aceeași ordine de idei, am avut și alte societăți de care m-am ocupat în România, transport de cereale. 

Am fost director într-o sucursală de bancă acum 14 ani. Cam ăsta este parcursul meu profesional”, a povestit Daniela Tatara la GSP Live. 

VIDEO. Prietena lui Cosmin Achim, Daniela Tatara, despre trauma dependenței fotbalistului: „90% din oameni nu scapă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Căpitanul din Liga 1 și-a anunțat retragerea din echipa națională: „Au fost ani frumoși, dar e corect să las locul celor tineri”

EXCLUSIV Cum vede judecătorul român de la TAS decizia din cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Este doar un prim pas!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gillvincent
gillvincent  •  10 Martie 2023, 16:40
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Martie 2023, 05:21

...arata a femeie de 40 de ani ...

treaba este ca are peste 40 de ani. esti gerontofil sau de ce o faci mai tanara? daca acum 14 ani era director de sucursala iti dai seama ca acum 14 era era imposibil sa aiba sub 29-30 de ani.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  10 Martie 2023, 16:20

Iar in Franta se ocupa cu transportul de lapte, cumva?

gicab
gicab  •  10 Martie 2023, 16:14
Postat de 21lva pe 10 Martie 2023, 09:33

bunica mea de 88 de ani apreciaza foarte mult aceasta stire. m-a rugat sa va transmit felicitari in numele ei, ca deocamdata nu detine cont pe platforma gsp. apropo, multumiri si de la nepotul de 14 ani care nu rateaza niciun articol din categoria metrosport. zice ca il stimuleaza sa se descopere. sa se exploreze, cum ar veni

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close