FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De ce a venit Bogdan Lobonț la Rapid? Primul interviu: „Sunt două motive”

Bogdan Lobonț, foto: FC Rapid 1923
Bogdan Lobonț, foto: FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 09:54 / Actualizat sambata, 12 august 2023 11:05

Bogdan Lobonț a semnat cu Rapid ca antrenor cu portarii și a vorbit pentru contul de YouTube al clubului despre întoarcerea în Giulești. 

Bogdan Lobonț, 45 de ani, a luat titlul cu Rapid ca jucător, în 1999, după care a trecut pe la echipe cu nume importante ca Ajax, Fiorentina sau AS Roma. Acum, lucrează cu Horațiu Moldovan și Virgil Drăghia, titularul și rezerva din poarta Rapidului. 

Șucu a dat bani mulți de pomană? Paradox la Rapid: 1,3 milioane de euro cheltuiți pe două rezerve!
RAPID
Șucu a dat bani mulți de pomană? Paradox la Rapid: 1,3 milioane de euro cheltuiți pe două rezerve!

Bogdan Lobonț: „Totul depinde doar de portarii Rapidului, de câtă răbdare au la dispoziție”

Ce m-a determinat să vin la Rapid? În primul rând, farmecul Giuleștiului a cântărit foarte mult în decizia pe care am luat-o și, bineînțeles, proiectul extraordinar de interesant care prinde contur aici în Giulești.

Primul antrenament a fost mai mult o introducere a ceea ce se vrea în continuare. Totul depinde doar de portarii Rapidului, câtă răbdare au la dispoziție, ceea ce vor să facă la rândul lor, fiindcă sunt două persoane minunate, dar sunt și doi portari cu calități încă neșlefuite. 

Nu vreau să iau din meritele antrenorilor pe care i-au avut înainte. Să fiu antrenor cu portarii nu e o provocare, fiindcă e tot fotbal. Portarul nu face parte din alt film sau alt sport. Într-adevăr, are alte competențe. 

În perioada următoare vom evalua și ce se întâmplă la Centrul de copii și juniori, ca să punem bazele unei linii de lucru comune, fiindcă este același club”, a explicat Bogdan Lobonț pentru canalul de YouTube FC Rapid 1923

Cât de greu e să ajungi în top? „E dificil, îți trebuie o voință extraordinară, perseverență, răbdare. Ca să ajungi în top, să faci ceva important, e nevoie de timp. Mă leg de Rapid în general. 

Dacă ne gândim că acum 4-5 ani, Rapid e în Liga 4, dar într-o perioadă scurtă a reajuns sus. Sunt persoane competente la club, care își pun la dispoziție toate talentele pentru a ajuta clubul”

Citește și: 

Ce defect vedea Bogdan Lobonț la Horațiu Moldovan: „Ați remarcat?! Ar salva jumătate din goluri, dacă ar înceta să o mai facă”

Bogdan Lobonț, emoționat la dineul giuleștenilor: „Sunt privilegiat că am jucat la Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează