FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu a ajuns Budescu într-un campionat puternic » Un stelist face radiografia fotbalistului și dezvăluie: "Un scouter mi-a spus că el e unul dintre cei mai buni jucători din Europa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 10:28

Sorin Paraschiv a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu la Al Shabab și a explicat de ce mijlocașul n-a putut ajunge într-un campionat puternic, deși dispune de talent cât carul.

"Cred că Steaua îi poate găsi un înlocuitor lui Budescu. Acum cred că e în căutarea unui atacant. Majoritatea antrenorilor care au plecat în străinătate și au avut copii de suflet și-au luat jucătorii cu ei. Pentru saudiți sunt două transferuri importante cele ale lui Găman și Budescu, ei pot face diferența acolo. Nu cred că sunt 3-4 jucători în Arabia Saudită de nivelul lui Budescu.

Am fost la un meci și vorbeam cu un scouter despre Budescu. Îmi spunea că unul dintre cei mai buni jucători din Europa e Budescu, asta din punctul de vedere al calității, dar el are alte multe minusuri. Din punct de vedere tehnic, el poate juca la o echipă mare, dar în afara țării trebuie să ai și alte calități, precum mentalitatea.

Știu că și eu am jucat în Italia și ce determinare aveau băieții ăia... Românii nu sunt căutați atâta vreme cât nu ești calificat la un Mondial, cât nu mergi mai departe în cupele europene", a declarat Paraschiv la TV Digi Sport.

1.000.000 €pe an va fi salariul lui Budescu la Al Shabab

Citește și:

Șumudică a reacționat după ce Becali a confirmat transferul lui Budescu: "În seara asta se vor întâlni"

Becali îl regretă deja pe Budescu: "Slăbise 5 kg, era poreclit Ronaldo" + Alte plecări de la FCSB

Budescu prezentat de noua echipă! Pe câți ani a semnat și ce salariu va avea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
bazileon
bazileon  •  29 Iunie 2018, 15:13
Postat de luciann pe 29 Iunie 2018, 13:02

Asta pentru ca se incapataneaza sa antreneze el! D.Petrescu defila anul trecut cu lotul Stelei!

Prin Ghencea(militar).

bazileon
bazileon  •  29 Iunie 2018, 15:05

Cine stie cu cine a vorbit. El se sufoca cu niste elvetieni. In Italia, in B, cateva meciuri.

gicab
gicab  •  29 Iunie 2018, 14:37
Postat de ciuke pe 29 Iunie 2018, 13:14

Radu Stefan e fundas. In articol se vorbeste de cei care fac jocul (mijlocasi, atacanti) si mai putin de aia care-l distrug. (fundasi, portari).

Tu ai fost atent cui am răspuns eu? Ce treaba are comentariul meu cu articolul? Ori ai fost și tu in club...?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează