FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Ce se întâmplă cu Arlauskis: de ce n-a fost în lot la amicalul cu Hermannstadt

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 19:03

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (32 de ani) e alături de lotul celor de la CFR Cluj la amicalul cu Hermannstadt, dar nu a fost trecut pe foaia de joc din motive obiective. 

Giedrius Arlauskis a privit de la distanță amicalul dintre CFR Cluj și Hermannstadt, disputat pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Lituanianul a ieșit ieri din carantina de două săptămâni provocat de sosirea din țara natală, iar Dan Petrescu a preferat să nu îl forțeze. Situația lui Arlauskis la campioana României este una incertă. Contractul său expiră la finalul lunii iunie, iar șansele de a semnat prelungirea sunt mici. 

Ce alege Petrescu?

În amicalul de astăzi cu Hermannstadt, Dan Petrescu l-a trimis între buturi pe polonezul Grzegorz Sandomierski (30 de ani), portar cu un CV important, trecut pe la Genk, Blackburn sau Dinamo Zagreb. Rezerva lui a fost Otto Hindrich (17 ani), goalkeeper adus de la echipa de tineret. 

VIDEO / Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj, la un pas să-și piardă gratis un jucător de bază

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Laurențiu Reghecampf, despre lupta la titlu din Liga 1: „Steaua are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează