FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce Reghe nu trebuie să doarmă liniştit în cazul în care Becali i-l aduce pe Rui Duarte

Rui Duarte
Rui Duarte

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 16:01

Rui Duarte se încadrează perfect în ceea ce are nevoie un fundaş dreapta al Stelei şi dintr-un alt punct de vedere. Cel al problemelor medicale.

Portughezul a suferit în august o accidentare gravă, ruptură a cartilajului genunchiului drept, motiv pentru care a stat departe de gazon 3 luni şi jumătate. În ultimii ani, toţi fundaşii dreapta ai Stelei, Emeghara, Gabi Matei, Georgievski, au suferit accidentări extrem de grave.

Varianta Milanov
Aşa cum Gazeta a anunţat exclusiv acum cîteva zile, în cazul în care Steaua nu va ajunge la un acord pentru achiziţionarea lui Rui Duarte, va face totul pentru a-l transfera pe Jivko Milanov. Bulgarul Vasluiului e pe placul lui Reghecampf, care insistă la Gigi Becali pentru a i-l aduce în Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
walhalla
walhalla  •  12 Decembrie 2012, 14:34

Reghe poti dormi linistit, Gigi lucreaza pentru tine.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  11 Decembrie 2012, 18:30

eu prezic ca daca-l aduc va face probleme si va fi un esec aducerea lui. are ceva valoare dar nu de Steaua plus ca face si tot felul de probleme. daca as fi in locul Stelei nu m-as incurca cu el. timpul le va dovedi pe toate.

imperator
imperator  •  11 Decembrie 2012, 18:24

Becali îl vrea, dar Reghe spune 'nu'! Soluţia celei mai mari probleme a Stelei, ignorată de staff: este apt 100% şi printre cei mai buni pe post.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează