FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA 3-1

De ce s-a supărat Dănciulescu: "La fiecare eşec, doar eu sînt scos ţap ispăşitor"

În iunie, Dănciulescu ar putea pleca de bunăvoie din Ştefan cel Mare Foto: Alex Nicodim
În iunie, Dănciulescu ar putea pleca de bunăvoie din Ştefan cel Mare Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 22:00

Dănciulescu a ajuns să nu se mai bucure după goluri, el fiind deranjat de atacurile venite din club şi din exterior

Ionel Dănciulescu s-a mai apropiat cu un gol de locul 2 ocupat de Cămătaru în clasamentul all-time al puncherilor din prima divizie. Acum are 192 de reuşite, cu 6 mai puţin decît Cami.

Totuşi, atacantul de 34 de ani a răbufnit la finele partidei: "Eu nu sînt genul să cedez, dar mi-a ajuns! După fiecare meci pierdut, eu sînt scos ţap ispăşitor. De cînd a început campionatul numai despre mine se discută, cu răutate. Eu înţeleg criticile, e normal să fii criticat cînd nu joci bine, dar sînt unele aprecieri urîte. Nu e vorba că sînt supărat pe colegi sau pe domnul Andone, m-au susţinut mereu cu toţii. Dar ideea e că nu ratează doar «Danciu», mai ratează şi alţii! Nu e normal ca eu să fiu arătat mereu cu degetul. Dacă există vreun interes să joace alţii, să intre aceia". Gazeta a aflat motivele reale de supărare ale lui Dănciulescu:

1. "Moare de ciudă că e considerat bătrîn în diverse comentarii ale fanilor, ale oamenilor din club sau ale ziariştilor. Deşi are 34 de ani, vrea să fie primul mereu la antrenamente, iar de cele mai multe ori îi reuşeşte. Totuşi, nu e judecat după realizări, ci după ce scrie în buletin", au declarat coechipierii şi apropiaţii veteranului.

2. Fiind un tip de moral, e sîcîit de instabilitatea din jurul echipei şi a lui, mai ales după ce au apărut zvonuri care îl plasau printre fotbaliştii ce vor fi înlăturaţi la vară. "E supărat şi de faptul că nici unul dintre oficiali nu a ieşit să apere imaginea lui şi a clubului", au mai spus prietenii atacantului.

3. "Nu mai simte încrederea lui Ando. L-a marcat faptul că n-a fost titular cu Braşovul, din cauza rotaţiei vîrfurilor, după ce avusese două partide în care înscrisese. «Danciu» e adeptul ideii: «Cel mai în formă joacă!»", au dezvăluit persoane din anturajul fotbalistului.


"De ce nu mă bucur după goluri? O fac în sinea mea, aşa mă simt mai bine"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Dănciulescu e un tip mai morocănos, dar ştie că ţinem la el, că sîntem o familie, că îl susţinem meci de meci"
Vlad Munteanu, mijlocaş Dinamo

"Dănciulescu dă totul pentru echipă. E păcat că toate i se sparg în cap atunci cînd Dinamo nu cîştigă"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  13 Aprilie 2011, 21:04

apreciem valorile dar valorile uita ca au o varsta ,danciu singur cu portarul TRAGE IN EL SAU PE LANGA si adversarii marcheaza , CANU URCA IN CAREU SI MARCHEAZA ,legile jocului -CAND FUNDASUL ADVERS URCA IN ATAC CU EL VINE SI ATACNTUL NOSTRU -acum daca andone stim ca nu e antrenor si el nu le cere asa ceva -danciu la experienta lui trebuia sa vina cu canu sau sa-i spuna lui liviu ganea sa mearga dupa canu E VORBA DE EXPERIENTA

florinch
florinch  •  13 Aprilie 2011, 12:54

Cei care-l injura pe Danciulescu sunt aceiasi care-i injurau pe Zicu,Niculescu,Ad.Cristea,M.Niculae,etc.Ei nu au facut altceva decat sa destabilizeze Dinamo si sa faca mari alte echipe,mai ales Timisoara.Acestia nu sunt suporteri ci niste huligani nemernici care mai bine ar sta acasa decat sa vina pe stadion.Astia sunt niste frustati care doar la gramada au curaj,luati individual sunt niste cazaturi,niste gunoaie ale societatii,niste drogati.

tatutzu
tatutzu  •  13 Aprilie 2011, 11:16
Postat de tatutzu pe 13 Aprilie 2011, 11:15

@pmdmex, amice, Galeria din Stefan cel Mare nu l-a huiduit pe Danciu. La fiecare meci, la final, tot PCH-ul ii scandeaza numele. Cum poti sa acuzi suporterii din galeria lui Dinamo ca nu il pretuiesc e Danciu-Gol? A... Ca mai sunt pe la tribuna I samantari care, cum a gresit o pasa sau aratat o faza, ii striga "lasa-te ca ti-a trecut timpul" asta e altceva. Dar stii vorbea aceea, "fiecare padure cu uscaturile ei". Danci-Gol, te astept cu cat mai multe goluri in poarta adversarilor nostri.

*a ratat *vorba

Vezi toate comentariile (7)
Comentează