FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. De el depinde transferul lui Dennis Man! Cine e gata să plătească 12 milioane de euro pentru „perla” lui Gigi Becali

Dennis Man poate ajunge în Olanda +43   FOTO
Dennis Man poate ajunge în Olanda

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 12:36 / Actualizat duminica, 02 august 2020 13:56

Dennis Man (21 de ani) pare tot mai aproape de plecare de la FCSB, iar echipele din Europa fac tot posibilul pentru a pune mâna pe vedeta roș-albaștrilor.

După ce negocierile cu Norwich au intrat în impas, din cauza prețului cerut de Gigi Becali, Feyenoord pare acum destinația posibilă pentru starul echipei lui Toni Petrea.

Patronul nu lasă la bani deloc şi noi ne chinuim să aducem banii pe care îi vrea patronul. Sper să pot să ăi aduc. Ar fi un pas uriaş înainte un transfer la Feyenoord. De câte ori vorbesc cu Dennis, îi spun că este un pas important spre Anglia
– Anamaria Prodan, agentul lui Man, la Antena Sport

Feyenoord gata să renunțe la Berghuis

Presa din Olanda scrie că Feyenoord va renunța în această vară la Steven Berghuis, căpitanul și cel mai important jucător. Șefii clubului i-au promis extremei de 28 de ani că-i vor da drumul să place la o echipă mai importantă. Astfel, banii obținuți din vânzarea lui Berghuis vor fi investiți în transferul lui Man.

11 milioane de euroeste cota lui Steven Berghuis, potrivit transfermarkt

Cei de la Feyenoord sunt încântați de evoluțiile lui Dennis Man, iar în primăvară, Steven Aptroot,  șeful departamentului de scouting, a venit la București și a ieșit la masă cu fotbalistul și cu impresarul Anamaria Prodan. Olandezii spuneau atunci că nu va oferi mai mult de 7 milioane de euro, sumă plătită de două ori, pe Marcos Senesi și Danko Lazovic.

Dacă Berghuis ar pleca, Feyenoord ar putea urca suma de transfer până la 12 milioane de euro, ofertă care l-ar putea mulțumi pe Gigi Becali. 

Am 11 milioane de euro împrumutați la club. Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie! Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu... Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând?
-Gigi Becali, patron FCSB, la Digi Sport

FOTO. Imagini tari de la FCSB - CFR Cluj 0-2

+39 FOTO

VIDEO Toni Petrea după FCSB - CFR Cluj 0-2: „Formulă inedită? Nu! Mi-a fost teamă doar să nu se accidenteze titularii"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, gata să bifeze încă un transfer! Gigi Becali a primit acordul clubului

Gigi Becali a dat-o la întors! Îi mai oferă o șansă jucătorului de care abia aștepta să scape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
chimia
chimia  •  02 August 2020, 16:12

***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  02 August 2020, 16:02

Anoo acest Mandochici de Arad al lui *** nu face mai mult de 5 mil nicidecum 12. nu are sa ia asta valiza cu banii asa multi niciodata fiindca in primul rind nu cunoaste cum e fotbaul nici acum,si un fariseu fara scrupule unde isi vede numai interesul lui de a cistiga si a insela si prostii pe altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  02 August 2020, 16:01

Nimeni nu va da nici 5 milioane pe vreun jucator al ciobanului! Uitati-va peste cifrele si realizarile lui Man de cand e la fc5b si veti vedea ca nu e nici de 2 milioane!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează