FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a ieșit de la negocierile pentru Dennis Man: „Englezii au zis că nu face 15 milioane” » Cât oferă Norwich acum pentru vedeta FCSB

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 12:32 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 13:06

Gigi Becali, patronul FCSB, a negociat azi la palat cu reprezentații lui Norwich pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani) la „lanterna” din Premier League. Englezii au considerat exagerate pretențiile roș-albaștrilor. 

Reprezentanții clubului care este la un pas să retrogradeze din Premier League au fost azi la palatul lui Gigi Becali, după ce au văzut FCSB - Dinamo 1-0, pentru a negocia transferul extremei roș-albastre. La finalul discuțiilor, patronul FCSB a dat detalii. 

Gigi Becali: „Englezii mi-au oferit 5 milioane de lire pe Dennis Man. Mi-au zis că nu face 15 milioane”

 „Eu am cerut și ei au notat. Au spus că la ora asta, la ce joacă, nu merită banii ăștia! Eu am zis că fără 15 milioane de euro nu discut. Ei au zis «Domnule, la ce joacă el la ora asta nu merită banii ăştia!». Am spus că dacă nu asta e suma, nu mai are rost să discutăm. Mi-au zis că, la ce joacă el, e de 5 milioane lire. (n.r. 5,6 milioane euro). 

Da, acum nu merită 15. Dar are 21 de ani și în trei ani costă 70-100 de milioane. Oamenii au notat și am cerut ca ei să dea 15 milioane de euro în funcție de jumătate din jocuri. Să dea 10 milioane de euro și alte 5 în funcție de cum joacă. Nu le-a convenit nici așa. Ei vor ca el să joace și asta înseamnă că merită banii. Au notat și au spus că dau răspunsul în câteva zile. 

Nu am nicio problemă ca Man să plece imediat. Dacă îl țin, iau mai mult pe el. Sunt mai multe oferte. Mai sunt încă două echipe din Anglia și una din Italia", a spus Gigi Becali la ieșirea de la negocieri, conform ProX.

VIDEO. Gigi Becali, încântat de Man și Coman după meciul cu Dinamo

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dumitrescu și Duckadam, despre planul ascuns al lui Reghecampf: „Asta urmărește el de fapt”

Dennis Man, despre plecarea în Premier League: „Mi-ar trebui un timp de acomodare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Iulie 2020, 03:22

Vorba englezeasca. Nu s a intilnit hotul cu prostul

ipsilante
ipsilante  •  10 Iulie 2020, 20:09

Becali viseaza frumos. E liber sa o faca! Dar, "nestematele" lui se devalorizeaza vazand cu ochii. Cauza? "Coroana" in care sunt montate, arata din ce in ce mai rau. Terfelita, desmostenita, prafuita, la titlu sanse nu mai are, la podium, s-ar putea dar nu e sigur, iar la cupa, dupa cum se prezinta cele doua finaliste, Sepsi si FCSB, orice e posibil. Deci, de ce ar da cineva o roaba de milioane de euro pe un jucator de la o echipa NEPERFORMANTA? Cateva milioane acolo, 2-3-4, poate. Cu mult noroc. Altfel, Becali este liber sa viseze dar, fara efect concret in buzunare. Egal ce bazaconii i-ar sufla la ureche sotul sotiei sale ori *** (ratacita in fotbal), cele PESTE 15 milioane multasteptate, nu vor veni! Din partea mea insa, VISE PLACUTE, domnule Becali! Le meriti! Cu ele sa ramai! FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1663755793951448
Costi Costinel  •  09 Iulie 2020, 21:51

...deci la fotbal , toti trancalaii (inclusiv jiji , mm, sau coana ana - mare impresar , dar si o multimer de jurnalisti) , mananca seminte si isi dau cu parerea . Ce pretentii sa ai de la restul plevuscai?!!... deci vine la tine acasa(la palat!!) un nea caisa si spune .. ba jucatorul asta face x pounds . Cat de fraier sa fii (tu si angajatii tai), sa nu-l intrebi : da pe ce te bazezi (o fi batut vantu , ceasu rau , pisica neagra,...nimic ?!! Ok , sa zicem pentru moment , ca invitatul are dreptate !!...dar de cand s-a inventat internetu , poti sa accesezi cu un click indicele InStat si vezi ca cel mai mare indice la retrogradanta Norwich media este 262 iar al lui Man este 283!!...boon si atunci daca ai cat de cat , un pic , da chiar un pic de bun simt ... o sa ai si niste raspunsuri!!!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează