FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - POLI 2-1

De la "zero barat" la "idolul Dorinel"!

Dorinel Munteanu +1   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 22:40

În urmă cu un an şi jumătate fanii îi cereau vehement demisia lui Dorinel Munteanu. După doar 18 luni acesta a ajuns idolul Galaţiului


Titlul Galaţiului este încă o dovadă a ceea ce poate să facă răbdarea unui conducător de club în Liga I. Dacă Steaua a schimbat 6 antrenori în ultimul sezon, iar Timişoara 3, Marius Stan a ales să meargă pe mîna lui Dorinel Munteanu în ultimii doi ani. Debutul lui Dorinel la Galaţi a fost însă unul plin de probleme. După doar cinci etape un întreg stadion îi cerea demisia, iar Dorinel părea un antrenor descumpănit după ce pierdut acasă cu 4-1 în faţa Urziceniului la finalul lunii august din 2009:

 

"Mi s-a cerut demisia şi sînt foarte dezamăgit din această cauză. Nu înţeleg de ce fanii îşi doresc acest lucru mai ales că au trecut doar 5 etape. Voi avea o discuţie cu Marius Stan şi vom vedea ce este de făcut. Deja se strigă numele lui Grigoraş şi sînt foarte supărat că unii jucători mai slabi de înger se lasă influenţaţi de ce aud din tribune", spunea demoralizat antrenorul campioanei de astăzi. "Neamţul" nu a scăpat de admonestări nici în etapele următoare, dar încet Oţelul a început să urce în clasament, iar fanii i-au acordat răgazul necesar antrenorului după ce echipa a încheiat sezonul pe locul 8 în campionatul trecut.

L-au desfiinţat!
Suporterii moldoveni l-au atacat în termeni duri pe Dorinel Munteanu la acea vreme, iar dovadă au rămas şi astăzi mai multe mesaje la adresa antrenorului. Suporterii şi-au vărsat nervii chiar pe forumul site-ului oficial, unde în urma unui sondaj 70,59 % din votanţi cereau demisia antrenorului care după doar 1 an şi jumătate a cucerit primul titlu din istoria clubului moldovean


Mesaje pentru Dorinel Munteanu din august 2009

"Nu te mai suportăm, eşti un antrenor sub-mediocru! Pleacă de unde ai venit. Antrenor mediocru, conducere mediocră, organizare mediocră, totul la Oţelul reprezintă mediocritatea. Obiectivul lui Marius Stan este să retrogradeze Galaţiul prin aducerea lui Dorinel?"

"Dorinele, eşti zero barat ca antrenor. Ai reprezentat ceva ca jucător, dar ca antrenor eşti o nulitate. Degeaba vorbim că oricum nu vei demisiona. Sper să ai ceva caracter şi să ne laşi în pace"

"Să vină alţi antrenori, nu mercenari ca Dorinel! Afară, demisia!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
plange.iancu
plange.iancu  •  17 Mai 2011, 14:58
Postat de andreielec pe 16 Mai 2011, 20:42

Cand ii vad acum cum se dau mari sustinatori ai lui Dorinel imi vine sa vars.Toti absolut toti l-au injurat atunci.Eu am puterea sa-mi cer scuze.Acum sincer, dupa 5 infrangeri consecutive, cati il mai sustineau.Il mai vad si pe ala care cica era sa-si ia bataie ca la sustinut pe Dorinel, baaaai tata fuguta la culcare ca iar delirezi superman. SCUZE DORINEL, RESPECT DORINEL.

eu am avut incredere in dorinel cand a ajuns la galati! am vazut ce a facut la cfr...stiam ca o sa faca treaba.. sincer am avut ceva emotii... dar mi-au trecut repede. dar sa injur vre-un antrenor...sau sa cer demisia...imi pare rau nu sunt stelist sau dinamovist:)

kristymin
kristymin  •  17 Mai 2011, 00:50
Postat de renegatul_ pe 16 Mai 2011, 18:06

Au fost cativa emisari de-a porumbelului in tribuna la acea vreme, sa-i dea lui Dorinel o mana de ajutor... si a avut efect de turma... ma rog, acum prin acest titlu castigat, le-a dat o palma tuturor celor care l-au injurat si denigrat.

nu am nimi impotriva otelului, dar facet un calcul cate puncte vi s-au facut cadou.....cand pietdeati puncte.....se vaita dirinel ca nu este lasat sa joace; cand castiga , "echipa s-a daruit , am dominatbla-cla.." fara sa spuna de ajutorul primit...rusinica....

kristymin
kristymin  •  17 Mai 2011, 00:43

haideti fratlor cu golurile date cadou de fluiersi , numai cu craiova si branesti ai castigat 5 puncte...daca le treceti cu ..minus....si nu sumt numai alea...cautati fratilor si veti vlasa otelul undeva pe 7-8 .presa..voi lingeti picioarele , ca doar de aceea sunteti lingai

Vezi toate comentariile (20)
Comentează