FOTBAL  »  Superliga  »  ROMANIA - OLANDA / SIMBATA / ORA 20:15, IN DIRECT PE TVR 1 / MAI ESTE O ZI / STIREA 123

De Telegraaf:

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

"Van Nistelrooy traieste pentru a marca. E imperturbabil. Vrea sa inscrie si impotriva Romaniei", a titrat cotidianul De Telegraaf inaintea meciului Romania - Olanda, programat sambata, la Constanta, de la ora 20.15, in grupa G a preliminariilor Euro-2008.

"Romania e gata pentru un nou succes", a titrat agentia Oranje.

"Romania a lipsit de la trei turnee finale consecutive. Pe baietii lui van basten ii va astepta o atmosfera fierbinte la Constanta. Romanii au vrut cu tot dinandinsul sa joace in portul de la Marea Neagra. Superstitia joaca aici un rol important. Cu toate acestea, Olanda n-a pierdut niciun meci in fata Romaniei. Echipa lui Piturca pare pregatita pentru un nou pas. Romania este in fata Olandei in clasamentul coeficientilor UEFA la echipele de club, insa acest an se anunta unul de calamitate pentru ele, numai Steaua ramanand in cursa. sansa participarii dupa opt ani la un turneu final il face pe Piturca sa-si doreasca trei puncte in meciul de sambata", a scris sursa citata.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează