FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Deaconu e golgeter!":)

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Giuleştenii îl ironizează pe arbitrul derby-ului întrerupt, despre care spun că are cea mai bună medie de goluri dintre toţi jucătorii care au evoluat vreodată în Liga I

Alb-vişiniii n-au uitat de derby-ul întrerupt cu Steaua şi nici de Alexandru Deaconu. Oficialii din Grant fac haz de necaz şi-l ironizează pe "centralul" care a oprit jocul de acum două săptămîni în minutul 73.

Giuleştenii îl ironizează pe arbitrul derby-ului întrerupt, despre care spun că are cea mai bună medie de goluri dintre toţi jucătorii care au evoluat vreodată în Liga I

Alb-vişiniii n-au uitat de derby-ul întrerupt cu Steaua şi nici de Alexandru Deaconu. Oficialii din Grant fac haz de necaz şi-l ironizează pe "centralul" care a oprit jocul de acum două săptămîni în minutul 73.

"Deaconu a jucat patru minute în Liga I, în toată cariera de fotbalist, şi are la activ trei goluri, toate reuşite în Rapid-Steaua 0-3. E o performanţă remarcabilă, care-l situează probabil pe primul loc în topul all-time al primei ligi din România. Mai rar o asemenea eficienţă, cu o medie de aproape un gol pe minut!", glumesc şefii rapidiştilor.

Deaconu a jucat o singură partidă în Liga I, în sezonul 1991-1992. Meciul bifat de actualul "central" a fost Petrolul-Oţelul (1-0), din turul acelei ediţii de campionat, întîlnire în care arbitrul incriminat acum de giuleşteni a bifat doar patru minute pentru formaţia vizitatoare.

Au depus apelul
Giuleştenii au trimis ieri memoriul către Comisia de Apel, în care contestă decizia de la "Disciplină", prin care pierd meciul cu Steaua cu 0-3. "Cred că în cele din urmă vom cîştiga. Toate declaraţiile celor audiaţi, jucătorul Lovin, sergentul Deaconu şi observatorul Valentin Alexandru, au demonstrat că Rapid are dreptate, dar Comisia de Disciplină a comis un abuz. Regulamentele şi statutele trebuie respectate, de aceea am încredere că ni se va da dreptate la «Apel»", crede Copos. Apelul va fi judecat mîine, de la ora 14:00.

 

Consultări cu suporterii
Directorul general Grigore Sichitiu a declarat că oficialii giuleşteni vor avea o discuţie cu liderii galeriei, care nu agreează ideea amplasării plaselor la tribunele I şi a doua. "Este normal să simtă o frustrare, pentru că marea masă a suporterilor noştri sînt oameni liniştiti. Dar cînd vom lua nişte măsuri pentru protecţia stadionului şi a echipei, categoric vom discuta cu liderii galeriei. Ar fi mai uşor să avem camere video, dar acum nu are rost, pentru că în două luni vom demola stadionul", a spus Sichitiu pentru rapidisti.ro.

Rada: "Cîştigăm şi rămîn!"
Marian Rada (foto) i-a înţepat pe oficialii din Ştefan cel Mare, despre care spune că demit antrenorii atunci cînd au rezultate. "Cine mă poate da la o parte dacă echipa va merge bine?! Noi sîntem Rapid, nu Dinamo, unde antrenorii sînt daţi afară cînd au rezultate. Acolo e o conducere cu mai multe capete, de asta se întîmplă aşa. La noi e altfel, pe domnul Taher nu l-am văzut pînă acum, dar dumnealui asigură bugetul, la final trage linie şi asta e!", a spus antrenorul "feroviarilor".

Ultimele noutăţi
- Marian Rada spune că ar antrena necondiţionat: "E o onoare să pregătesc Rapidul. Dacă m-aş duce la o altă echipă, aş avea pretenţii financiare, dar nu şi în Giuleşti".

- Burdujan resimte iar dureri la spate după meciul cu Ceahlăul. "Sper să mă simt mai bine şi să pot juca la Constanţa, cu Farul", a declarat atacantul la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

- După ce Porumboiu l-a demis pe Dorinel Munteanu, acuzîndu-l că a "aranjat" meciul cu Steaua, scor 1-0 pentru roş-albaştri, Marian Rada a declarat: "A fost blat, dar nu de tort. N-am văzut meciul de la Vaslui, dar am înţeles că a fost sărăcie pe teren".

- Rapidiştii zic că n-au renunţat la ideea de a prinde Liga Campionilor. "Cît mai sînt şanse matematice la locul secund, tragem de noi pe teren şi aşteptăm paşi greşiţi ai rivalelor. Ar fi păcat să nu dăm totul!", a declarat Ovidiu Herea pe rapidisti.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  02 Aprilie 2008, 15:24

FOARTE TARE :)))) ............................................. P R I M U L - D U A L - S I M - C U - D U A L - B L U E T O O T H - ( p o t i - c o n e c t a - a m b e l e - n u m e r e - l a - a c e l a s i - d i s p o z i t i v - b l u e t o o t h ) , D U A L - C A M E R A , R A D I O-FM - i l - g a s e s t i - l a - s u p e r - p r e t - p e - M Y G A D G E T - R O .............................................

 •  02 Aprilie 2008, 15:07

steaua nu termina nici macar pe 2 anu asta... Rapidistii sint locomotiva anti-Steaua si impreuna cu Dinamo si Timisoara o sa faca tot posibilul sa scoata Steaua din lupta pt podium si sa ajute CFR

 •  02 Aprilie 2008, 14:31

Daca ei se simt bine in pielea lor, daca se simt adevarati campioni, dupa ce au ajuns unde au ajuns si cum au ajuns, ar trebui sa ii felicitam si sa le uram stelistilor mult succes in viitoarea campanie Champions League, deoarece vor reprezenta Romania.Sper sa nu ne faca de ras. Bravo Steaua !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează