FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, 20:00, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Debut cu Viitorul » Andone mizează pe Bawab încă din primul meci oficial după transfer

Bawab a fost prezentat ieri și azi ar putea fi deja pe teren // FOTO fcdinamo.ro
Bawab a fost prezentat ieri și azi ar putea fi deja pe teren // FOTO fcdinamo.ro

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

Ioan Andone vrea să îl includă pe Thaer Bawab în lotul de 18 pentru meciul de diseară. Cel mai probabil, iordanianul va începe ca rezervă şi va intra în partea a doua.

Thaer Bawab, 31 de ani, a fost prezentat oficial, ieri, la Dinamo şi poate debuta în tricoul "câinilor" chiar în această seară, cu Viitorul, pe arena din Ştefan cel Mare.

Deşi iordanianul care a fost deturnat de roş-albi de la Gaz Metan este puţin în urmă cu pregătirea fizică, acesta va face parte din lotul de 18 pentru meciul cu Viitorul, conform surselor Gazetei.

Atacantul ar fi avut o discuţie cu Ioan Andone, fiind întrebat de tehnician dacă poate duce măcar o jumătate de repriză. Acesta a răspuns afirmativ, căzând de acord cu Ando că îşi va intra mai repede în ritm dacă bifează minute în jocuri oficiale.

Bawab este un fotbalist polivalent, poate fi variantă atât pentru vârful Adam Nemec, cât şi pentru Antun Palici, care va evolua în spatele atacantului. Conform surselor GSP, "Fălcosul" îl consideră pe Thaer variantă de avarie şi pentru postul de mijlocaş stânga.

"Săptămâna viitoare vin toţi!"

Ioan Andone a vorbit despre transferurile lui Dinamo din această iarnă: "Bawab este primul transfer al iernii. A fost greu începutul. Avem mai multe ţinte, săptămâna viitoare sper să-i avem pe toţi. Avem obiective mari, putem îndeplini toate obiectivele".

"Nu sunt încă la sută la sută, dar sper ca medicii echipei să mă ajute să ajung la potenţialul maxim. Sunt mulţumit că am ajuns aici şi am văzut ce înseamnă Dinamo"
Thaer Bawab, mijlocaş Dinamo

"L-am primit pe Bawab, e momentul să îşi facă treaba şi asta înseamnă cel puţin zece goluri. Dacă nu, gata la vară! Zece goluri în campionat şi cu totul să fie cincisprezece"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

5goluri în 23 de meciuri a marcat Bawab pentru echipa naţională a Iordaniei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
guyencea
guyencea  •  04 Februarie 2017, 19:35

Fcsbisti jos de pe podium hotilor!!

vasy86le
vasy86le  •  04 Februarie 2017, 14:18
Postat de blatistu49 pe 04 Februarie 2017, 10:14

vaide fotbal vai de investitori gen NEGOITZA club in Moarte clinica cu datorii musamalizate temporar

Mai mare rusine sa te bata un club in moarte clinica :))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Februarie 2017, 13:33

Ce ne arata Bawab? Locul pe care va termina Dinamo?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează