FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 6-0

Debut pozitiv » Cum s-au prezentat Srgian Luchin şi Nicandro Breeveld la primul meci cu Steaua

Breeveld a blocat perfect atacurile gorjenilor, cîștigînd categoric duelurile cu foștii săi colegi
Breeveld a blocat perfect atacurile gorjenilor, cîștigînd categoric duelurile cu foștii săi colegi

Articol de - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 10:38

Luchin a început slab meciul aseară, însă centrarea de la gol i-a dat încredere. Breeveld n-a riscat nimic, dar a dat siguranţă în defensivă.

Gâlcă i-a titularizat aseară atît pe Srgian Luchin, cît şi pe Nicandro Breeveld, adică cele mai recente achiziţii ale roş-albaştrilor. Luchin a fost utilizat în banda dreaptă a defensivei, iar Breeveld la închidere, alături de Ionuţ Neagu.

Deşi tribunele au fost goale, emoţiile s-au resimţit în jocul internaţionalului roman. Acesta a avut un început de meci ezitant, lasînd spaţii în defensivă între el şi Fernando Varela. Gorjenii n-au reuşit însă să profite, chiar dacă Luchin a fost depăşit în trei rînduri în primele 20 de minute, de două ori cu pase pe culoar, iar a treia oară cu un dribling frumos al lui Momcilovici.

Jocul fundaşului de 28 de ani s-a îmbunătăţit după ce a centrat la primul gol al Stelei, cînd a pus perfect o minge pe fruntea lui Keşeru. A devenit mai încrezător, mai sigur pe el şi a stat mai bine în teren.

Cealaltă noutăte din tabăra Stelei, Nicandro Breeveld, n-a ieşit cu nimic în evidenţă, însă şi-a făcut cu brio datoria la centrul terenului. Olandezul a colaborat bine cu Neagu, a recuperat multe mingi, dar nu şi-a asumat nici o pasă decisivă. A preferat mereu să paseze la cel mai apropiat coechipier, însă lucrul acesta nu l-a nemulţumit pe Gâlcă, antrenorul Stelei lăudîndu-l în cîteva rînduri.

" Steaua are un lot subţire"
După ce a plecat din Ghencea, Florin Gardoş a recunoscut că fosta sa echipă nu stă foarte bine în acest sezon, dar consideră că roş-albaştrii vor trece de Ludogoreţ Razgrad. "Steaua este subţire ca lot în momentul de faţă, însă nu cred că nu se va califica în Liga Campionilor. Ludogoreţ nu m-a impresionat din ce am văzut în meciul amical", a spus Gardoş la DigiSport.

Stoperul a mai anunţat şi că nu crede că va putea evolua pentru echipa naţională împotriva Greciei: "Nu mă simt pregătit fizic. Cei de la Southampton mi-au zis că nu voi juca trei, patru săptămîni, ceea ce mi se pare foarte mult, dar acum să vedem".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  16 August 2014, 23:11
Postat de nebraska pe 16 August 2014, 09:19

Au mai luat doua lemne dupa primul:))) Mai sunt din vechea garda,lemn-tanase e cel mai vechi.

gresit...infiintatorul ,,cooperativei'' tov. anghelache e cel mai vechi..e din ,,epoca de aur'' si e ultimul din rasa lui!

dlq1
dlq1  •  16 August 2014, 17:07

La ce echipa a avut Steaua in teren Breeveld chiar a jucat bine. Am zis de mai multe ori ca trebuie jucat mai mult Neagu asta dar cine sa asculte . Iata a jucat si nu a facut-o rau de fel ! Inca un meci sau 2 amicale de reglare a jocului si chiar si pustii din lot vor face fata la cerintele europene. Stanciu are acum de infruntat ceva mai greu si ca sa poata redeveni titular va trebui sa arate ceva in plus la antrenamente si mai ales la meciuri!! In rest o zi de gratie pentru Keseru care acum abia trebuie sa confirme ca este atacantul de care are STEAUA nevoie. Si Iancu probabil va juca la tineret in grupa de CL, impeuna cu Gradinaru, Cojocaru, Aldea, Tosca, Vranceanu si ceilalti.

radumare.
radumare.  •  16 August 2014, 13:51
Postat de nebraska pe 16 August 2014, 09:19

Au mai luat doua lemne dupa primul:))) Mai sunt din vechea garda,lemn-tanase e cel mai vechi.

ai liber la net cand e ma/tta pe centura ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează