FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ

Decimați, dar cu 4.000 € primă! Mureşenii merg la Craiova fără 5 jucători importanţi

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 00:00

Cristiano Bergodi nu se va putea baza pe cinci fotbaliști de bază în meciul din Bănie, care va avea loc duminică, de la ora 14:00.

Cel mai afectat este departamentul defensiv, de unde vor lipsi sigur doi titulari, Balici şi Ivan Gonzalez, amîndoi fiind suspendaţi, în vreme ce Golanski este incert. De asemenea, vor absenta Gorobsov, suspendat, plus Gabi Mureșan și Manolov, accidentați.

În ciuda acestor lipsuri, antrenorul ardelenilor consideră că jocul echipei nu va fi afectat şi îşi doreşte ca băieţii să se întoarcă la Tîrgu Mureș cu toate cele 3 puncte de pe "Extensiv": "Da, avem cîteva absențe, dar lotul e unul competitiv, iar cei care vor intra vor lupta pentru echipă. Nu mergem să jucăm la egal, noi începem partida să o cîștigăm".

Surse autorizate susțin că vicecampioana va evolua la Craiova pe o primă de 4.000 de euro de jucător! Clubul are conturile blocate de DNA, însă recompensele sînt oferite de o firmă privată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
883137071780494
Doina Suciu  •  06 Noiembrie 2015, 11:05

Exact situatia de la steaua, cu premiere data unui club care avea fotbalistii din banii publici, adica u.cluj. dna, te simti? tot mita se numeste sa dai bani unui angajat la stat:)

novamaxima
novamaxima  •  06 Noiembrie 2015, 10:14

Cel mai important duel politic din fotbal....hotii rosii contra hotilor portocalii!asa si csu n-au traditie decat duelul lor de cand ambele erau in B.Numai nefericitii pot sustine proiectul partidului si al federatie in Craiova.Oare vrem stadioane nu spitale,asa-i beata printesa de dolj?

883137071780494
Doina Suciu  •  06 Noiembrie 2015, 10:11

gesepeule, vezi ca fcm/asa e pe bani publici, iar banii veniti din afara miros a premiere ilegala. Exact situatia de la steaua, cu premiere data unui club care primea banii publici, adica u.cluj. cautati firma si afacerile *** lui florea din primarie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează