FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Decimați » Emil Săndoi nu va putea conta pe patru jucători în meciul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:00

Tehnicianul Emil Săndoi se gîndeşte doar la victorie în meciul cu Viitorul, chiar dacă face deplasarea la Ovidiu cu lotul decimat.

"Avem mari probleme de efectiv. Pe lîngă accidentarea mai veche a lui Acka, există şi trei suspendaţi: Vătăjelu, Nuno Rocha și Popov. Sînt convins că ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, dar sîntem hotărîți să ne întoarcem în Bănie cu puncte. Nu urmărim nici o revanșă, deși ne-au bătut în campionat și ne-au eliminat din Cupa Ligii.”, a spus Săndoi.

"Avem oferte pentru Ivan, dar nu de la Steaua cum se speculează. El poate pleca în străinătate, iar preţul lui îl putem calcula în funcţie de cel plătit pe Chiricheş, 7 milioane de euro".
Felix Grigore, preşedinte CSU Craiova

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  28 Noiembrie 2015, 13:12

Va da viitorul de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  28 Noiembrie 2015, 13:11

Ma cum puteti o asemenea *** comunista(felix grigore) sa deschida gura????? Nu am auzit in direct, live ca un om sa scoata atatea prostii pe gura...efectiv sfideaza bunul simt iar voi ce spune el o *** ca si o stire pentru cititorii vostrii. Pai cum sa compari un sportiv de 18 ani, atacant, cu un fundas deja consacrat? Dar cum sa afirmi ca pretul lui este stabilit dupa pretul lui Chiriches??? Cat de dus cu capul poti fi? De ce nu il compari cu Dragos Grigore sau cu Marius Nicolae? Ce au in comun baiatul asta cu Chiriches?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close