FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 20:45, TELEKOM SPORT, DIGI, GSP.RO

Decizia de ultimă oră a fanilor lui FCSB » Gigi Becali a reacționat: "Nu știam nimic despre asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 17:17

Astra a pus un preț uriaș la biletele pentru partida din această seară cu FCSB, iar acest lucru i-a deranjat pe ultrașii roș-albaștrilor, care hotărâseră inițial să nu facă deplasarea la Giurgiu.

Suporterii lui FCSB au decis însă astăzi că cei 70 de lei pe care trebuie să-i plătească pentru un tichet nu mai reprezintă o așa mare problemă și diseară vor fi în jur de 100 de fani care vor forma galeria roș-albaștrilor.

Gigi Becali susține că nu a știut de prețul foarte mare pe care giurgiuvenii l-au pus la bilete.

"Nu ştiam nimic despre problema suporterilor cu preţul biletelor de la Giurgiu. Nu mă ocup eu de aşa ceva. Dar la ora asta noi nu mai trebuie să facem nici un pas greşit, iar eu sunt sigur că jucătorii au înţeles mesajul meu. Trebuie să câştigăm neapărat toate cele trei puncte", a spus Becali pentru Fanatik.

"Noi nu am decis să şicanăm pe nimeni. Pur şi simplu am stabilit preţul la bilete în funcţie de un pachet de meciuri. Cine plăteşte pentru jocul Astra-FCSB poate să asiste şi la partida noastră din Cupa României cu Chindia Târgovişte"
Dani Coman, președinte Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
bulghi42
bulghi42  •  26 Noiembrie 2017, 22:56

Ura fata de Gigi Becali va întunecă la unii rațiunea!! Nu îl iubește nimni, dar am văzut la cineva ca a zis ca a furat Steaua. Ok a furat o, de la cine? Păgubitul de ce nu a spus nimic 12 ani?? Ce a făcut atât amar de timp? Nu cumva a furat o , dacă a furat o cu complicitatea generalilor??

1749328521989607
Eugen Postelnicu  •  26 Noiembrie 2017, 22:14

Becali sute lasă Steaua.Steaua e cea a lui Lăcătuș nu a ta!i al pe Enache, Alunec si plecați cu toți.

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Noiembrie 2017, 21:31
Postat de khal_37 pe 26 Noiembrie 2017, 20:54

Ia uitați fraților *** noii nomenclaturi cum își varsă frustrarile la fiecare articol despre Steaua... patetici, slinoși, hulpavi.

Cocalare, articolul e despre FCSB !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează