FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAȘI

Decizie de ultimă oră a celor de la Poli Iași în privința lui Mircea Rednic, după 3 înfrângeri consecutive

Decizie de ultimă oră a celor de la Poli Iași în privința lui Mircea Rednic, după 3 înfrângeri consecutive +27   FOTO
Decizie de ultimă oră a celor de la Poli Iași în privința lui Mircea Rednic, după 3 înfrângeri consecutive

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 17:46 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 17:57

Conducătorii de la Poli Iași au transmis azi un comunicat referitor la antrenorul Mircea Rednic, pe site-ul oficial al clubului.

Poli Iași e ultima îl Liga 1 și are 3 înfrângeri consecutive de la reluarea campionatului.

Consiliul Director al ieșenilor anunță că îl susține în continuare pe antrenorul de 58 de ani și că doar erorile și ghinionul i-ar putea împiedica să-și atingă obiectivele.

„Urmare a ultimelor rezultate înregistrate de CSM Politehnica Iași, Consiliul Director își manifestă susținerea față de echipă, staff-ul tehnic și cel administrativ. 

De asemenea, transmitem public și întărim faptul ne păstrăm încrederea că obiectivele vor fi atinse și că doar lipsa șansei și erorile, ce se pot întâmpla oricărui jucător, arbitru sau altor persoane implicate în desfășurarea unui joc oficial, ne-au împiedicat să ne bucurăm de câștigarea punctelor după reluarea campionatului. 

Echipa a demonstrat că poate, a arătat multe momente de joc bun și consistent, prospețime fizică, se lucrează bine la antrenamente, iar toate acestea reprezintă argumente în favoarea speranțelor noastre că vom depăși aceasta perioadă nefastă. Excludem orice alt plan decât acela de a continua evoluțiile la cel mai înalt nivel în întrecerile interne, adică Liga I și fazele superioare ale Cupei României. Acestea sunt gândurile noastre, indiferent de informațiile apărute în spațiul public sau prin anumite medii, zvonuri care sunt în totală antiteză cu obiectivele clubului nostru”, informează clubul din Moldova.

Clasament play-out Liga 1:

FOTO Voluntari - Poli Iași 1-0

+23 FOTO

Mircea Rednic a tras pe dreapta un jucător de la Poli Iași!

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (13)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Iunie 2020, 06:27

Pentru 3 infrangeri consecutive?Hm!Comunicatul e un fel de ultimatum!La prima infrangere acasa,adio si n-am cuvinte!In 2003,Andone a preluat-o pe Dinamo-care mergea prost-din cauza portarului Babicu- cu sapte etape inainte de finalul campionatului!Ei bine, Dinamo a jucat... si mai prost!Sapte infrangeri consecutive!Printre care,un 0-5 pe teren propriu,cu Steaua,de l-a facut pana si pe tzafnosul Pitzurca, sa-i compatimeasca!Daar...In sezonul urmator-cu Andone pe banca-Dinamo a castigat titlul de campioana!

10156162893436307
Johny English  •  23 Iunie 2020, 22:37

Eu totusi cred ca era bine sa-l aduceti pe Prunea! Facea evhipa buna cu Strimbu!)))

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Iunie 2020, 22:25

Paraschiv(Tandala) si Rednic (srambul) pun pe butuci Iasul si pierd electoratul lui Chirica. Dar fac bani !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close