FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizie de ultimă oră a unui titular dinamovist! Suporterii au avut un rol hotărâtor în prelungirea contractului: "Sigur vom câștiga un trofeu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 21:51

Răsturnare de situație! Deși despărțirea părea iminentă, portarul Jaime Penedo, 36 de ani, a acceptat oferta de prelungire pe un an a contractului cu Dinamo.

Goalkeeperul care va merge la Campionatul Mondial cu naționala din Panama este așteptat mâine, de la ora 12:00, la hotelul RIN să semneze noul contract, valabil pe un an. Portarul va pleca duminică la națională.

Negocierile s-au tergiversat și chiar picaseră acum câteva zile, pentru că Penedo ceruse o clauză prin care să fie lăsat să plece gratis dacă primește o ofertă după Campionatul Mondial din Rusia.

MESAJELE L-AU CONVINS

Decizia lui Penedo este legată și de mesajele primite la postarea pe care a făcut-o pe Instagram, când și-a luat «la revedere».

"Dacă ești câine adevărat rămâi la Dinamo", "Noi vrem să stai aici, dar nu e decizia noastră", "Te rugăm să rămâi, ești cel mai bun portar", "Nu pleca, ești cel mai bun din lume, avem nevoie de tine. Acest sezon a fost o greșeală, dar în următorul sigur vom câștiga un trofeu" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Penedo. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Iunie 2018, 10:33

Daca veti reusi sa furati din nou cu siguranta ca da. Doar sunteti specialisti!

112718839608210
Bumbu Dorel  •  02 Iunie 2018, 08:00

Dinamo este o echipa mediocra.S-a chinuit cu echipa de revelatie a play outului.Rasistii ultrasi ai dinamovistilor,au sustinut ambele echipe in egala masura,strigand Romania,Romania.Gest frumos,sustinand si oaspetii.Rar se intampla asa ceva !!Cred ca si gazarul Cristi Pustai sa convins ca echipa covasneana intr-adevar este cea mai buna echipa a sfarsitului de campionat.Covasnenii au terminat pe locul 7 pe baza punctelor acumulate,inaintea Astrei si Iasiului.La anul Sepsi va termina in play off.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  01 Iunie 2018, 23:37

Dacă face un turneu reuşit şi i se oferă un contract mai mare va pleca în secunda doi, şi în Yemen, iar Negoiţă, pentru 50000 de euro va uita imediat că a semnat; asta cu New Dinamo e o poveste, ăsta pentru bani şi-ar scoate la mezat şi nevasta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează