FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Decizia luată de Gigi Becali: doi jucători de la FCSB anunțați să își facă bagajele: „Nu se mai salvează” » Le-a găsit deja înlocuitori

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 11:44

Gigi Becali pare că s-a hotărât în privința mijlocașilor Adrian Stoian, 28 de ani, și Florentin Matei, 25 de ani, aduși în această iarnă. Patronul FCSB a găsit deja și înlocuitori pentru cei doi, însă n-a dorit să ofere detalii despre aceștia. 

Nu cred că Stoian și Matei se salvează. Nu cred pentru că eu mai aduc doi jucători. Nu vi-i spun. Doi sau trei jucători voi aduce. Ori se integrează, ori pleacă cei care vin, nu mai am timp să aștept”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Venit în iarnă, Adrian Stoian a strâns doar 100 de minute la FCSB în sezonul regulat. Fotbalistul cu aproape 100 de meciuri în Serie A n-a mai fost dorit apoi de patron, care l-a scos din lot. 

Tot în iarnă a venit și Florentin Matei, care în 6 meciuri la FCSB a strâns 272 de minute. Fotbalistul fusese remarcat de Becali la Astra Giurgiu, sezonul trecut, când a avut evoluții destul de bune. 

1.000.000 €este cota lui Adrian Stoian și Florentin Matei pe transfermarkt. Ambii au venit gratis la FCSB 

„Man e ceva de geniu”

Patronul roș-albaștrilor nu e descurajat de prețul încasat de Standard Liege de la Ajax pe Răzvan Marin, adică 12,5 milioane de euro. E convins că suma pe care el o ia pe Man va fi mai mare și explică și de ce:

Nu putem să facem comparație Răzvan Marin cu Man. Joacă altceva în primul rând. Man e ceva de geniu și e mai cuminte decât Răzvan, la Marin e o combinație de talent cu muncă și cumințenie”. 

VEZI ȘI:

Gigi Becali, ALARMAT de ascensiunea Clinceniului! Decizie de ULTIMĂ ORĂ + ce spune despre problema stadionului și ce destinație surpriză a găsit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2019, 17:18

Daca asi fi in locul lui Stoian nu asi pleca de la Fcsb pana la terminarea contractului si i-as lua, luna de luna, banii ciobanului fardat ca sa se invete minte sa nu-si mai bata joc de fotbalisti !! Man nu este nici-un geniu, doar un fotbalist bun, dar nu sclipitor, si nu va ajunge niciodata la nivelul lui Marin !!

andrey.fcd
andrey.fcd  •  08 Aprilie 2019, 13:21

Sa stea calm becali. Dupa tzepele chiriches si spanciu ( cea mai mare tzeapa din istoria fotbalului belgian, a spus o presa din belgia, nu eu) , nimen, nu i va mai da mai mult de 5-6 milioane pe vreun jucator de la fcsb si asta e deja un maxim. Altminteri s-a vazut adevarata lor valoare cand au ajuns in afara. Spanciu , nu stiau aia de la praga cum sa mai scape de el, a ajuns saracul la camile pe suma reala de 4,5 milioane. In 2 ani e inapoi la fcsb. Chiriches, nici n am mai auzit de el, le plimba apa alora pe la napoli.

ray51
ray51  •  08 Aprilie 2019, 12:48

Asocierea/comparatia este fortata si nechibzuita in ceea ce-l priveste pe Marin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close