FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

DECIZIE OFICIALĂ » Gaz Metan Mediaș și-a recuperat cele 3 puncte la TAS » Dinamo, șanse minime de a mai juca în play-off! Când se va da decizia în cazul lui ACS Poli

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 18:24

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să le returneze celor de la Gaz Metan cele 3 puncte pe care le pierduseră. 

Gaz Metan ajunge astfel la 38 de puncte, cu 4 peste CFR Cluj și 6 pese Dinamo. Medieșenii sunt în mare parte siguri de play-off. 

"Am avut un caz inventat, lucrurile nu se vor opri aici. Sunt probleme mari în cadrul acestei comisii la FRF.

Vă spun cu mâna pe inimă că voi merge în fața instanțelor. Domnul Duru nu e prima dată când face astfel de lucruri.

Se fac mari nedreptăți la Comisia de Disciplină. Lucrurile au mers prea departe. Vă cruciți ce argumente a avut la TAS acest domnul Duru.

L-am mai dovedit odată pe acest domn Duru. Eu zilnic mă uit în fața jucătorilor și se întreabă de ce se întâmplă aceste lucruri. Sper să ne descătușăm după această decizie", a zis Ioan Mărginean la TV Dolce Sport. 

Medieșenii au pierdut 3 puncte din cauza "datoriilor către alte cluburi", iar după ce au făcut apel și l-au pierdut, au decis să meargă la TAS. 

Decizia privind cele 8 puncte ale celor de la ACS Poli Timișoara se va da pe 4 martie. 

Clasamentul Ligii 1 acum:

1. Viitorul - 48 de puncte
2. Steaua - 42 de puncte
3. CS U Craiova - 40 de puncte
4. Gaz Metan - 38 de puncte (+3 puncte după decizia TAS)
5. CFR - 34 de puncte
6. Dinamo - 32 de puncte
7. Astra - 32 de puncte (un meci in minus)
8. FC Botoșani - 29 de puncte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
mokinio
mokinio  •  16 Februarie 2017, 08:17

Tov duru, ori sunteti prost pregatit, ori sunteti un ***. Du-te, pleaca nu faci decat rau fotbalului!Alo, frf sau lpf, de cine depinde pozitia acestui limbric din fotbalul romanesc? Dati-l afara!El zice ca aplica regulamentele, dar in realitate probabil ca aplica interesele ultimilor mafioti ramasi in fotbal!HUO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

silviu.
silviu.  •  16 Februarie 2017, 08:13
Postat de Iuga Mircea pe 16 Februarie 2017, 07:02

ACS Poli e depunctata din vara trecuta, Mediasul din iarna asta!de ce nu a venit raspunsul si ptr. ACS? Pentru ca nu avem conducere care sa se intereseze de problemele echipei. Tare mi-e frica,ca nu primim nici un punct inapoi!!!!!!!!!

Pai ACS nici nu prea are de ce sa primeasca punctele inapoi. Ei nu au facut acel barem, au retrogradat iar dupa au fost invitati in liga 1. Si pentru a-mi sustine ideea va dau si un exemplu: La un market seful de raion este prins ca fura. Superiorii doresc sa il dea afara dar se hotarasc sa ii mai dea o sansa si il tin ca simplu angajat. Dar el este nemultumit si vrea tot postul de sef de raion. Cam asta este si ideea in cazul ASC. Echipa a fost depunctata pe merit dar acum dupa ce a fost invitata in liga 1 din pricina rapidului vrea sa scape de consecintele sezonului trecut.

368023036732853
Iuga Mircea  •  16 Februarie 2017, 07:02

ACS Poli e depunctata din vara trecuta, Mediasul din iarna asta!de ce nu a venit raspunsul si ptr. ACS? Pentru ca nu avem conducere care sa se intereseze de problemele echipei. Tare mi-e frica,ca nu primim nici un punct inapoi!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close