FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

DECIZIE-ȘOC la CFR Cluj! Azi își instalează noul antrenor: superfotbalist, dar ca antrenor e aproape zero

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 09:44

Campioana României continuă să şocheze din perspectiva deciziilor luate de şefii clubului. Deşi de la startul sezonului n-a trecut mai mult de o lună şi jumătate, CFR va produce a doua schimbare a antrenorului principal.

Toni Conceicao va fi dat afară astăzi, zi în care va fi instalat viitorul tehnician.

E vorba despre Jose Maqueda, un spaniol cu un CV extrem de slab ca "principal", dar foarte atractiv ca fotbalist. A evoluat, printre alte echipe, la Real Madrid, între 1988 şi 1993. În schimb, ca tehnician e aproape zero barat.

Din postura de "principal" a avut experienţe exclusiv în afara Europei, la cluburi care nu înseamnă nimic pentru fotbalul mare: Al Shoalah, Al Fateh, Al Masry, Al Ittihad.

Maqueda a văzut ieri meciul cu Viitorul chiar din tribunele stadionului din Gruia, azi va semna contractul şi va deveni oficial noul antrenor al clubului patronat de Neluţu Varga.

Dacă Edi Iordănescu a rezistat numai 3 meciuri, portughezul Conceicao a bifat 11 jocuri la CFR: 5 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
114152442549886
George Iova  •  04 Septembrie 2018, 12:40

CFR Cluj a ajuns în această situație pentru că nu la avut în teren pe Ciprian Deac , considerat de multi specialiști creierul echipei , exclusiv Conceicauo.Acum că a făcut MAREA ACHIZIȚIE sigur va da marea lovitură

1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Septembrie 2018, 23:50

SUPER-ȘOC Crăițoiule ! Unde *** ți-e noul antrenor? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Septembrie 2018, 21:21

Lasa bre Craitzoiule,nu mai duce tu grija celor de la CFR!Mai bine ne-ai lumina si pe noi-ca unul "de-ai casei"-cu ce se ocupa "managerul general"la "Steaua"?Cine face echipa?"Managerul general"sau "antrenorul"Dica?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează