FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie surpriză luată de FCSB » Cristi Bălgrădean și-a prelungit contractul

Cristi Bălgrădean l-a ținut rezervă pe Andrei Vlad, cel care începuse ca titular sezonul trecut la FCSB
Cristi Bălgrădean l-a ținut rezervă pe Andrei Vlad, cel care începuse ca titular sezonul trecut la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 13:08

Cristi Bălgrădean (31 de ani) și-a prelungit contractul cu FCSB pentru încă un sezon, deși în urmă cu o lună Gigi Becali spusese că va miza pe Andrei Vlad din sezonul următor.

Anunțul a fost miercuri după-amiază pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru. 

FCSB anunță că portarul Cristian Bălgrădean a semnat prelungirea contractului cu FCSB până la 30 iunie 2020. Clubul și jucătorul au oficializat înțelegerea în această dimineață, la Baza Sportiva FCSB.

FCSB îi mulțumește pentru evoluțiile de până acum și îi urează mult succes în tricoul echipei noastre în continuare!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

1.200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Cristi Bălgrădean

Cristi Bălgrădean a venit în sezonul trecut la FCSB și a adunat până acum 48 de prezențe în tricoul roș-albastru.

Gigi Becali îl anunțase pe Vlad titular, dar s-a sucit

Gigi Becali renunțase la Cristi Bălgrădean în dauna lui Andrei Vlad, dar, după meciul câștigat la Craiova, 2-0, a decis să își revizuiască declarația. 

„Din sezonul viitor, greșește sau nu greșește Bălgrădean, va apăra Andrei Vlad. El trece la timonă. Moruțan și Coman vor fi și ei titulari de drept”, spunea Gigi Becali în urmă cu o lună.

Patronul FCSB s-a sucit ulterior: „Cum să ne strângem mâna şi să plecăm dacă e cel mai bun la ora asta? Poate să fie ăsta de la CFR mai bun”.

  • Andrei Vlad, 19 ani, a venit la FCSB în 2017, de la CSU Craiova. În acest sezon are 5 meciuri, ultimul pe 1 noiembrie 2018 în Cupa României, cu Dunărea Călărași, 1-2.

CITEȘTE ȘI:

FCSB cu Liga 3, CFR cu Steaua Roșie! Principalele forțe ale Ligii 1 au strategii complet diferite pentru pregătirea de vară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  09 Mai 2019, 15:47

Fără Bălgrădean, nu erau în primele trei !

2351309371807304
Pier Vaian  •  09 Mai 2019, 15:15

soc, asa ceva nu se poate

breitner
breitner  •  09 Mai 2019, 14:55

Decizie normala pentru un"specialist" in ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează