FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Declarația finalului de sezon vine de la Doman: "Ei s-au făcut că ne plătesc, noi că jucăm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 23:14

Mijlocașul celor de la ACS Poli, Cătălin Doman, a oferit câteva declarații surprinzătoare la finalul meciului pierdut cu FC Botoșani, scor 1-4. 

"Anul asta ei s-au făcut că ne plătesc, noi ne-am făcut că ne jucăm. Dacă ne-ar fi plătit, lucrurile ar fi stat altfel. Mai sunt şi alte echipe finanţate de primarii şi s-au putut plăti salariile, la noi nu!

Foarte bine ce face Ianis Zicu, trebuie să îşi ceară drepturile, iar noi restul o să îl urmăm. E foarte greu să mai găsim motivaţie în momentele astea, dar avem obligaţia morală să ducem campionatul la final.

La cum s-a început, mă refer din momentul din care am revenit eu, în 2016, era un deznodământ previzibil. Ce începe prost, se încheie prost", a zis Doman la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
polistul68
polistul68  •  23 Mai 2016, 08:31

Sunt adeptil legalitatii, mai exact un contract semnat trebuie onorat. Dar de ambele parti.Da r etotal imoral, si denota o lipsa clara de caracter, sa faci ce au facut acesti jucatori, gen Doman, Zicu, si multi altiii. Jos palaria pt Canu, Smaranda, Dan Popescu , Goga,Melinte, care, in aceiasi situatie , au jucat cit de cit. Mai bine nu intrau, i intelegeam. Dar sa-ti bati joc, si apoi sa ceri bani, e jenant.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  23 Mai 2016, 08:27

E de inteles...dupa ce ca fotbalistii sunt lasati sa moara pe teren...sa-i ajuti si tu...fotbalist neplatit fiind, ar fi cam exagerat...Sclavia inca exista in Romania...

368023036732853
Iuga Mircea  •  23 Mai 2016, 08:00

Daca tot are obligatia morala sa duca ,campionatul pina la capat ,de ce zice ca se face ca joaca.Acest nesimtit de Doman se contrazice singur.El vb. care nu ajucat aproape deloc.Sa-i fie rusine.Astia-s mercenarii cum le zicea si d-l Cristi Ionel pe buna dreptate!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează