FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Declarație aiuritoare a lui Dumitru Dragomir: „Becali ar trebui să-i dea locul Rapidului în Liga 1”

Gigi Becali și Dumitru Dragomir
Gigi Becali și Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 20:00

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a vorbit despre posibilitatea ca Academica Clinceni, echipă susținută financiar de Gigi Becali, să promoveze în Liga 1.

Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză surpinzătoare și a spus că Rapid ar trebui să ocupe locul din Liga 1 al celor de la Academica.

„În mod normal, Gigi Becali ar trebui să-i dea locul Rapidului în Liga 1”, a spus Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport, fără explice raționamentul din spatele declarației.

Antrenată de Daniel Pancu, Rapid e acum lider în liga a treia și joacă pe stadionul din Regie până la finalizarea lucrărilor noului „Giulești”.

  • Gigi Becali e pe cale să dețină iar două cluburi din primul eșalon, la 12 ani de la dezastrul cu Gloria Buzău. „Satelitul” Academica Clinceni e lider în Liga 2, cu cinci puncte peste locul de baraj (DETALII AICI)

Citește și:

Constantin Bigan, șeful de la Academica Clinceni, explică relația cu Gigi Becali: „Ăsta e ajutorul pe care-l primim de la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  09 Aprilie 2019, 10:19

Ce vi se pare atat de aiuritor ?? Nu este normal ca Becali sa finanteze doua echipe din acelasi esalon fotbalistic !! Ar trebui sa nu se mai joace barajul si sa promoveze echipele de pe locurile 2 si 3 direct in Liga 1. Simplu !!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 Aprilie 2019, 01:22
Postat de Costel Tudor pe 08 Aprilie 2019, 22:04

RAPID , NU are nevoie de mila nimănui și in special a CIOBANULUI PUȘCĂRIAȘ !!! RAPID își va câștiga dreptul de a juca in liga 1-a , pe gazon prin MIJLOACE SPORTIVE !!!

Nu are ce sa va dea ciobanul,nu va mai asociati cu el ca sa pareti importanti!faceti o cerere la primarie pentru loc in liga 1 si niste bani de la buget,pentru echipa!chiar vreti sa fiti mai fraieri decat aia de la csa????

485809194904413
Costel Tudor  •  08 Aprilie 2019, 22:04

RAPID , NU are nevoie de mila nimănui și in special a CIOBANULUI PUȘCĂRIAȘ !!! RAPID își va câștiga dreptul de a juca in liga 1-a , pe gazon prin MIJLOACE SPORTIVE !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează