FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Declaraţie de dragoste către rivali » Mureşan: "M-aş bucura enorm ca «U» să joace în Europa"

Iuliu Mureşan spune că CFR-ul şi U Cluj vor domina fotbalul românesc în cel ami scurt timp
Iuliu Mureşan spune că CFR-ul şi U Cluj vor domina fotbalul românesc în cel ami scurt timp

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 14:34

Preşedintele CFR-ului încearcă să dezamorseze conflictul cu rivala din oraş, Universitatea, spunînd că speră ca echipa lui Florian Walter să fie ia locul lui Dinamo în Cupele Europene.

Şefii CFR-ului nu vor să mai audă de granzii din Capitală şi spun că, în curînd, fotbalul românesc va trăi prin rezultatele echipelor clujene, care s-au întărit în această vară pentru a ataca primele poziţii ale clasamentului.

M-aş bucura sincer ca Universitatea să joace în Europa, asta ar însemna că Provincia reprezintă o forţă în fotbalul românesc. S-a întărit foarte mult în ultima perioadă şi trebuie respectată”, a spus Muresan.

Mureşan speră ca exemplul său să fie urmat şi de fanii CFR-ului şi ai Universităţii, care în anii trecuţi ne obişnuiseră cu ciocniri sîngeroase pe străzi. “Sperăm ca în sezonul următor să avem o rivalitate frumoasă, pentru că lucrurile s-au calmat între suporteri, aşa simt eu şi aşa e şi realitatea”, a declarat oficialul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
alexandruclujean
alexandruclujean  •  26 Iunie 2011, 00:12

cfrclujouale (sic!),cum e vremea la internet la tine? Da' sa stii ca in lumea aia care se intimpla cu adevarat, aia fara like, save si post comment, in data de 14 aprilie 2011 suporterii chefereului au fost umiliti la ei acasa de 3x: 1)egal acasa cu o echipa nou-promovata care a jucat in 10 oameni 80'. 2)6000 de suporteri "oaspeti" in ciuda masurilor se.cu.ris.te ale tov. Muri. 3) cuplarea galeriei pt a cinta (si in.jur.a, man.ca-i-ar mama de super-civilizati!) la boxele stadionului! Vasas - in sfarsit bat.joc.ura unei tari intregi! :)) sergiupix, daca mai vorbesc rau de simbolul horthyst al Clujului oare vine si la mine Minteuan? :))

cfrclujole
cfrclujole  •  24 Iunie 2011, 19:54

Mai, istetilor de la "U"! Vorbiti aiurea si doar prostii ! Mai uitati-va la cate comentarii avem noi la un meci, indiferent care, si cate comentarii aveti voi ! Asta spune totul in legatura cu cea mai "iubita" echipa din Cluj ! Ei bine????? V-ati lamurit??? Cand veti creste mari mai povestim dar pana atunci, ciocul mic, micut, ca nu aveti ce comenta! Hai pa!

sergiulix
sergiulix  •  23 Iunie 2011, 22:20

Oooo... sa nu vorbim de patron acuma :)), ca la ce patron aveti voi, nimic nu va mai trebuie. "Dupa parerea mea CFR-ul nu ar trebuii sa poata juca pe noul stadion". Nu? Pai atunci sa ia frumusel un teren, sa construiasca un stadion mititel, si ACOLO sa spuna ca CFR-ul nu ar trebuii sa joace. Nu pe stadionul pe care poate sa joace si echipa din liga a 3-a din Trinidad Tobago.. Nu-i de mirare ca Minteuan a sarit la el, oameni din astia care in mod normal nu ar merita niciun ban nu trebuie iertati. Si tot sperante eterne raman, pentru ca nu ma astept la o revenire in forta din anul 1933. A trecut prea mult ca sa ma mai astept la ceva de la aceea echipa. E doar o optiune: U, echipa spe

Vezi toate comentariile (31)
Comentează