FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Declarație surprinzătoare a lui Balaci! Fostul mare jucător vrea să antreneze: "Nici măcar de la Liga a 3-a nu mă mai caută"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 22:52

Ilie Balaci e supărat de faptul că nu mai este căutat de echipe pentru a antrena. Fostul mare jucător spune că nu l-au mai sunat nici de la cluburi din Liga a 3-a pentru a-l întreba dacă vrea să preia formația.

”Din țară nu am oferte și mă doare. Chiar așa, nicio echipă din Divizia C să nu-mi facă o ofertă? Sau să mă întrebe, hai, mă, nu te-ar interesa? Pe undeva pe lângă București, nu distanțe mari. Și nu glumesc.

Când Eugen Trică (n.r. fostul său ginere) a plecat de la Juventus Colentina i-am zis să vorbească cu patronul de acolo și să-i spună că vreau să antrenez eu echipa, dar nu m-au sunat.

Pe bune, chiar mă deranjează aspectul acesta. Nu mi s-a făcut niciodată ofertă. Și nici nu sunt vreun Mourinho să sperii. Am avut și ceva oferte de afară, dar fie nu mi-au convenit fie condițiile, fie țările”, a spus Balaci la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
912153788849149
Costea Ioan  •  29 Martie 2016, 11:03

Balaci este bun doar la arabi iar Hagi doar la Viitorul ca in rest nu-i cauta nimeni!

polistul68
polistul68  •  29 Martie 2016, 07:34
Postat de Ivanovschi Ioan pe 29 Martie 2016, 00:15

Te iubim Ilie, dar oamenii vor fără alcool!

....si fara caracter.....sa recunosti nonsalant la TV, ca ai vindut o finala de Cupa Romaniei....

robespierre
robespierre  •  29 Martie 2016, 04:34

Triumviratul Dobrin-Balaci-Hagi...cu magicianul Ilie comandant...TRAIASCA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează