FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarații-bombă la Curtea de Apel: "FCSB e Steaua! Schimbarea numelui e o tâmpenie" » Ce se întâmplă cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 16:14

Prezent la Curtea de Apel, pentru un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova, Adrian Mititelu a vorbit despre conflictul dintre Becali și CSA Steaua.

"Schimbare numelui e o tâmpenie, o aberație. CSA nu mai poate face fotbal. FCSB este Steaua din punctul de vedere al identității sportive. Nu văd o altă echipă care să joace în roș-albastru.
Probabil că CSA va face o Asociație non-profit, dar FRF îi va pune pecetea de 2017, ca să facă o deosebire. Nu pot fi două echipe cu două identități care să se confunde.

Transformarea clubului în Asociație la finalul anilor '90 s-a făcut la cererea Statului, nu pentru că a vrut cineva. Este rea-credință. Armata crede că poate lua brandul Steaua. Armata poate fi Steaua, dar nu poate fi clubul legendar Steaua.

Cu emblema este altceva. CSA a folosit emblema la alte secții sportive", a spus Mititelu.

Acesta a anunțat și că echipa sa va fi înscrisă în Liga a 2-a începând cu sezonul viitor.

"Nu cred că va mai dura foarte mult. Cel târziu în iunie sper să se termine. Din toamnă începem din Liga a II-a, putem chiar și să amânăm două etape, în cazul ăsta cred că se poate.

Din punctul meu de vedere, CS U Craiova a fost invitată în locul nostru, la acel moment. Am un proiect deja pus la punct, vorbesc cu Nicolo Napoli să structurăm bine proiectul să nu mai pierdem timpul când se va da sentința", a adăugat Mititelu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
gido
gido  •  06 Aprilie 2017, 11:59

bine ca justitia nu se face dupa creierul unor ziaristi, brutari ,oieri ....

735681093223958
Ionel Potec  •  06 Aprilie 2017, 09:48

mai ioanitoaia tolontane dati-l afara pe ziaristul asta care a scris aberatia asta e o prostie fara margini ce titlu si ce cuprinde textul ce tot il bagati in seama pe mititelu el chiar crede ca se compara cu becali nu se compara situatiile becali a avut echipa tot timpul a investit mititelu ce a avut? mai oameni buni nu il mai sustineti o fi csu clona dar nici mititelu numai poate reprezenta craiova a distrus-o a pierdut multi ani a falimentat craiova poate el sa cistige procesele citi bani o vrea desi ma indoiesc numai are niciun drept si o sa vedeti ca nu va face nimic

ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 08:32

Imi doresc o solutie definitiva/irevocabila si inatacabila indiferent de instanta. Asta mi-ar demonstra ca avem Justitie si nu trepadusi care au terminat Dreptul la ... FF.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează